reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
Polka nauczyla sie dokarmiac psa. Siedzi w fotelu prezesa i wcina chrupki. Pies siedzi przed nia patrzy jak w transie na jej rece. To co zostaje jej w raczce i juz wygryzc nie umie - wyrzuca na ziemie, a pies az sie trzesie.
Dwie paskudy!

Polka nauczyla sie dokarmiac psa. Siedzi w fotelu prezesa i wcina chrupki. Pies siedzi przed nia patrzy jak w transie na jej rece. To co zostaje jej w raczce i juz wygryzc nie umie - wyrzuca na ziemie, a pies az sie trzesie.
Dwie paskudy!

ha haha haha ha padłam... niech no tylko M. się tego nauczy... Oskara będę miała na wikcie :szok: ... :-D

Dwie paskudy!
tez sie usmialam z tych paskud. Sebkowi te koncowki chrupkow musze SZYBKO zabierac, bo jak nie to on z wielka radoscia wciera je w dywan...

Aga
BĄKtradycyjny BĄCZEK POLSKI grający NAJTANIEJ! (1310757780) - Aukcje internetowe Allegro
najzwyklejszy z możliwych... ja też takiego miałam jak bylam mała. Małe to, tanie a jaka frajda dla M. :-D :tak:
SUUUPER BAK! tez takiego mialam, tylko moj mniej kolorowy byl i zawsze mi go brat zabieral bo starszy byl i mowil, ze ja zapsuje. A wie ktoras gdzie mozna takiego baczka kupic? bo na allegro przesylka wychodzi drozej niz zabawka bez sensu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry