• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
zielona bo ty koniara jesteś tak? To wiesz że istnieje coś takiego jak anglezowanie... ja dzięki temu że mam koleżankę która ma stadninę i 15 koników to wiem że coś takiego jest ale jakbym nie wiedziała to tez by mi sie to tylko tak kojażyło ;-) :-p :-D

kamisia,zielona maupa ale sie usmialam!!!! Max tez tak na chwilke na kolankach i tak dupka porusza w przod i w tyl jakby wiecie co robil???...

anglezowanie tak nie wygląda, przynajmniej porządne... ja tam zostaję przy zboczeństwach:-) my stwierdziliśmy że rośnie nam niezły ruchacz, z resztą znajomym sie rodza same córy wiec będzie miał co robić:-):-):-):-)

hehehhe jakie tu sie cuda dzieją
u nas tez tak jak u zielonej...
i jeszcze lepiej...wczoraj tylko po salonie czworakowal a dzis to juz po całym mieszkaniu za mna i sam.
jak go przenioslam do holu by se popatrzyl prze okno na taras na snieg. to ptem z salonu czy kuchni myk i juz on przed oknem w holu. szybki jest ze az mam chec go czasem przywiazac do czegos hehehhe
najgorsz sa wystajace kable i myszka od kompa. zawsze musi wyciagac bo zabawki sa beee

no i zaczal w nocy wlasnie przewracac sie na czworaka i tak kolysac sie kolysac i w takiej pozycji na brzuszku z un iesiona dupka spi. dzikus mały.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry