Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A Ola zamiast ruszyć bo na czworaka już dawno opanowane , to podnosi teraz kolana do góry i tak się buja na raczkach i wyprostowanych nogach . Ja nie wiem co ona kombinuje ale na raczkowanie mi to nie wyglada . leń z niej
buhaahaha Ewka popłakałam się.anglezowanie tak nie wygląda, przynajmniej porządne... ja tam zostaję przy zboczeństwach:-) my stwierdziliśmy że rośnie nam niezły ruchacz, z resztą znajomym sie rodza same córy wiec będzie miał co robić:-):-):-):-)
Gratuluję!mój synuś dzisiaj sam usiadł![]()
Mała zachwycona i wychodzić nie chce
gratuluje! moj chyba siedziec nie bedzie, bo wogole to nie obchodzi, za to wczoraj SAM stanal przy foteliku:-) no dumna z niego jestem jak nie wiem co! dzis tez mu sie raz udalo. W miedzyczasie smiga po calym mieszkaniu jak maly samochodzik, wszedzie go pelno, a najciekawiej jest pod meblami...mój synuś dzisiaj sam usiadł![]()
mój synuś dzisiaj sam usiadł![]()
gratuluje! moj chyba siedziec nie bedzie, bo wogole to nie obchodzi, za to wczoraj SAM stanal przy foteliku:-) no dumna z niego jestem jak nie wiem co! dzis tez mu sie raz udalo. W miedzyczasie smiga po calym mieszkaniu jak maly samochodzik, wszedzie go pelno, a najciekawiej jest pod meblami...
a jaki był dumny jak mu biłam brawo
No i mama woła juz świadomie...szczególnie jak mu z oczu zniknę ;-) terrorysta mały wie jak mamę do siebie zwabić bo ryki i płacz nie pomagały