Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szymek poszedł jak miał rok a stawał i łaził przy meblach od 8 miesiąca poszedł i praktycznie juz nie upadał wogóle , asekurant

Dopiero co 3 dni temu pisałam, że mi dziecko zaczyna raczkować, a ta skubana wczoraj i dziś już stawanie ćwiczy. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że ona jeszcze nawet w siadzie równowagi nie trzyma.
Ulanka to właśnie podobnie jak moje dziecko!! chodzi koło wersalki,raczkuje tak, że mam problemy jak sie rozpedzi ze zlapaniem go ale nie potrafi z leżącego usiąść! pytałam specjalistki, bo rehabilitujemy sie troche i mowi, ze sa dzieci,które własnie przeskocza jeden etap i przez chwile zajete zdobywniem nowego(u nas stawania) zapomna o pozostałaym (siedzeniu)! u nas trwa juz to wlasnie kolo miesiaca
O! To, to, to właśnie... Kuba tez tak miał... przy meblach i za rączkę SUUUPEEER, w ogóle nie było upadków, sam... 'matka żartujesz sobie chyba... to może mnie zabić!!!'