Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O rany, po co podawać dziecku cukier w tym wieku? To naprawdę niezdrowo. Mineralnej też nie stosuje się do mleka, wyłącznie tą dla dzieci.powiedzcie mi tylko po co przygotowywac mleko wczesniej skoro mozna to zrobic w 5 minut? ja wlewam do butelki 160 ml zimnej wody (minerlanej lub przegotowanej wczesniej) i uzupelniam wrzatkiem do 240 ml. dodaje lyzeczke cukru (mlody bez cukru nie tknie swojej "kawy") i 8 miarek bebilonu pepti - mieszam i gotowe ;-)
PS. "Kawa" dlatego ze synek nie chcial tego pic... babcia mu wytlumaczyla ze ona pije czarna kawke, mama bezowa a on biala bo jest najmniejszy ;-)

wydaje mi sie, ze ponowanie danej porcji nie można podawac dlatego ze jakaś mierna ilosc śliny zasze sie tam dostaje jak nie śliny to powietrza i zwyczajnie namnażają się bakterie ...które moga być przyczyną kłopotów brzuszkowych, Moj michał jak zostawiał więcej niz 3/4 przygotowanej porcji to po godzinie robiłam drugie podejscie jak nie jadł to juz wylewałam, za duzo mielismy kłopotów brzuszkowych przy zębach, żeby eksperymentować z mlekiemproszę mi napisać dlaczego nie można podawać dziecku ponownie po jakimś czasie gotowego mleka zastępczego Bebilon Pepti? Bo nie wiem co ryzykuje i to że jest tak napisane na opakowaniu jakoś mnie nie przekonuje żeby tego nie robić chce znać powód dlaczego nie można tego robić.
Zgadzam sie z przedmówczynią.A po za tym spróbuj to mleko po godzinie od przygotowania,proszę mi napisać dlaczego nie można podawać dziecku ponownie po jakimś czasie gotowego mleka zastępczego Bebilon Pepti? Bo nie wiem co ryzykuje i to że jest tak napisane na opakowaniu jakoś mnie nie przekonuje żeby tego nie robić chce znać powód dlaczego nie można tego robić.

i następną butlę do podgrzewacza
bo je dwa razy w nocy... 
tylko nie wiem jakie to mleko było pewnie modyfikowane a jak to ma się do mleka zastępczego... no już sama nie wiem jak na razie maluszka nic nie boli. Jutro idę do lekarza to wszystkiego się dowiem bo zastanawiam się też nad tym czy przy mleku zastępczym tak samo rozszerza się dietę jak przy mleku modyfikowanym. Co wy o tym myślicie? Bo ja tak w ogóle tokarmiłam piersią niecałe 3,5 miesiąca teraz przeszłam na butlę i karmie tym mlekiem tydzień. I zastanawiam się czy po 4 miesiącach będe mogła już coś zacząć wprowadzać bo już nie mogę się doczekać jak będe gotować maluszkowi zupki itp