Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja Oliwia tez po przejsciu na bebilon pepti 1 miala problemy z brzuszkiem - poczatkowo zatwardzenie a pozniej dlugo zielona kupke robila. Teraz juz sie unormowalo, tyle ze robi kupke jedna na 2-3 dni. Ale trwalo to wszystko przynajmniej miesiac! Acha...! Przy mleku modyfikowanym nalezy przepajac dziecko, to moze zapobiec zatwardzeniu - to wiem od poloznej. Powodzenia!Mój synek skończył dzisiaj 2 miesiace. Karmiłam go piersia niestety tylko 3tygodnieponiewaz miałam problemy z sutkami. Zaczełam podawac mu mleko NAN 1 (takim dokarmiali go w szpitalu) niestety okazalo sie ze moje malenstwo ma alergie na bialko mleka krowiego. Lekarka kazala zmienic mleko na BEBILON PEPTI 1 ale efektow nie bylo zadnych, wrecz przeciwnie. Dostał zatwardzenia ale mineła kolka. Póżniej zmienilismy na NUTRAMIGEN tu juz lepiej bo kupki sie unormowały ale zaczoł wszystko zwracac. Obecnie jestesmy na NAN H.A. 1 ale niestety alergia powróciła. Boje sie ze tak czesta zmiana mleka moze zaszkodzic mojemu synkowi. Prosze o rade. Co mam robic???:-(