Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się że to Ty jesteś osobą która nie zna się na przepisach. Niestety to co napisała ta forumowiczka to nic innego jak czysta Polska prawda. Aby ubiegać się o to świadczenie pierwsza wizyta powinna być do 10 tygodnia w przeciwnym razie to przepada. Nie ma co porównać że Tobie ktoś takie zaświadczenie...Aniuśka, proszę, nie strasz nikogo paragrafami jeśli sama ich do końca nie znaszPrzepraszam ale bardzo zirytowała mnie Twoja postawa.
Autorko masz prawo do becikowego. Przepisy zmieniły się i wystarczy że lekarz wystawi zaświadczenie że np z powodów zdrowotnych późno dowiedziałaś się o ciąży.
W mojej sytuacji wyglądało to tak że położna dała mi to zaświadczenie nie pytając nawet o datę pierwszej wizyty u lekarza.
Wydaje mi się że to Ty jesteś osobą która nie zna się na przepisach. Niestety to co napisała ta forumowiczka to nic innego jak czysta Polska prawda. Aby ubiegać się o to świadczenie pierwsza wizyta powinna być do 10 tygodnia w przeciwnym razie to przepada. Nie ma co porównać że Tobie ktoś takie zaświadczenie wystawiał nie każdy człowiek taki jest. Pracuję w MOPSIE, a więc proszę mi powiedzieć jakie przepisy się zmieniły dotyczące becikowego? Nic mi o tym nie wiadomoAniuśka, proszę, nie strasz nikogo paragrafami jeśli sama ich do końca nie znaszPrzepraszam ale bardzo zirytowała mnie Twoja postawa.
Autorko masz prawo do becikowego. Przepisy zmieniły się i wystarczy że lekarz wystawi zaświadczenie że np z powodów zdrowotnych późno dowiedziałaś się o ciąży.
W mojej sytuacji wyglądało to tak że położna dała mi to zaświadczenie nie pytając nawet o datę pierwszej wizyty u lekarza.