nuka
Fanka BB :)
No właśnie mnie też interesuje czy dziecko liczy przy becikowym jako osoba do podziału dochodu
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że najmłodsza pociecha też się wlicza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie mnie też interesuje czy dziecko liczy przy becikowym jako osoba do podziału dochodu
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a która się zna na zasadach 500+ odnośnie pierwszego dziecka? Chodzi mi głównie czy jeśli nie żyje się w związku małżeńskim a mieszka z ojcem dziecka czy można bez problemu składać o te 500 dla jedynaka? Czy po prostu trzeba składać jakies oświadczenie ?
![]()
Nawet nie slyszalam o tymDziewczyny o co to jest to 1000 zl co miesiąc przez rok na dziecko niezależnie od dochodów? Ktoś coś słyszał? Ustawa weszła w życie 1 sty 2016. Znajoma znajomej z tego korzysta pomimo że obydwoje rodzice mają jeszcze pensje z pracy. Czytałam coś o tym ale nie mogę znaleźć konkretnych informacji...
Dziewczyny o co to jest to 1000 zl co miesiąc przez rok na dziecko niezależnie od dochodów? Ktoś coś słyszał? Ustawa weszła w życie 1 sty 2016. Znajoma znajomej z tego korzysta pomimo że obydwoje rodzice mają jeszcze pensje z pracy. Czytałam coś o tym ale nie mogę znaleźć konkretnych informacji...