Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
wow, pracuje dla ikony
jak poczytasz to daj znac co sie dowiedzialas na temat mojej bedrijfcultuur
jak tam pozary?cos sie jeszcze spalilo?
Olaf ostatnio znalazl na podlodze stonoge i zaczal sie nia bawic......oblecha, wzielam mu ja zanim wsadzil do buzi hehe
poza tym dziecko nauczylo sie nareszcie samo siadac!(w czas bo juz mi kurde wstyd bywalo hehehe) i niezle mu wychodzi stanie i czasem zdarza sie ze sam proboje wstawac lapiac sie mebli, a ostatnio pelza...a wlasciwie czolga sie i wychodzi mu to przekomicznie, ale bardzo efektywnie
jak zobaczy cos na horyzoncie to daje do przodu ze wszystkich sil i wszystko jego...znaczy sie wszystkie KABLE jego, bo moj synek ma nieprzecietne zamilowanie do kabli i telefonow komorkowych. Podkreslam, ze on nie raczkuje, to jest zupelnie inna technika
zima nas powoli opuszcza, sniegi topnieja i przygladalam sie kolkom wozka (wloski design
)) ktore wygladaja jakby ktos im cos zlego zrobil, poprostu zmasakrowane sa, musze go gdzies szybko opchnac zanim bedzie za pozno i kupic jakas porzadna spacerowe
na allegro
))
btw niedlugo odwiedzimy polska ojczyzne na pare dni i zobaczymy czy tam tez jakas wiosna...
a wy kiedy wybieracie sie do skandynawii z dostawa belgijskiego piwa??? (i zakupy w marimeko
)))
jak poczytasz to daj znac co sie dowiedzialas na temat mojej bedrijfcultuur
jak tam pozary?cos sie jeszcze spalilo?
Olaf ostatnio znalazl na podlodze stonoge i zaczal sie nia bawic......oblecha, wzielam mu ja zanim wsadzil do buzi hehe
poza tym dziecko nauczylo sie nareszcie samo siadac!(w czas bo juz mi kurde wstyd bywalo hehehe) i niezle mu wychodzi stanie i czasem zdarza sie ze sam proboje wstawac lapiac sie mebli, a ostatnio pelza...a wlasciwie czolga sie i wychodzi mu to przekomicznie, ale bardzo efektywnie
jak zobaczy cos na horyzoncie to daje do przodu ze wszystkich sil i wszystko jego...znaczy sie wszystkie KABLE jego, bo moj synek ma nieprzecietne zamilowanie do kabli i telefonow komorkowych. Podkreslam, ze on nie raczkuje, to jest zupelnie inna technika
zima nas powoli opuszcza, sniegi topnieja i przygladalam sie kolkom wozka (wloski design
btw niedlugo odwiedzimy polska ojczyzne na pare dni i zobaczymy czy tam tez jakas wiosna...
a wy kiedy wybieracie sie do skandynawii z dostawa belgijskiego piwa??? (i zakupy w marimeko
.Hema nazywa sie ten przecudny sklep,niech zyje holenderski dizajn.Chlebaczek jest w kolorze kaczencow,bardzo stosowny do pory roku.
,ale calkiem niezly,b)zna sie na piwie (a kto nie w Belgii?),c)nie robi glupich min na wiesc,ze ja z ost-bloku,bo jego brat ma zone Litwinke (jakby to mialo cos do rzeczy),d)lubi wyskoczyc na dobre zarcie do fancy restaurants,e)nalezy do wioskowego klubu "velo",ktorego czlonkowie zajmuja sie jazda na starych rowerach od knajpy do knajpy (ja tez chce!),czyli taki swojski chlopak bez kapsonow
.
.