• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta 121 trzy dni przed miesiączką

reklama
Tak jestem😁. Dziś ginekolog na USG widział pęcherzyk
ale sam pęcherzyk bez ciałka żółtego i zarodka nie świadczy o ciąży. Nie zrozum mnie źle ale sama jestem w ciąży I to kolejnej . I mi lekarz potwierdził że jestem w ciąży jak zobaczyl zarodek z bijącym serduszkiem I to był 6 tydz ciazy . A u ciebie jest bardzo wysoka beta I przy niej już powinno być coś więcej widać niż sam pęcherzyk

Pomożecie odczytać?

Załączniki

• Screenshot_20230510_165414_Gallery.jpg
    Screenshot_20230510_165414_Gallery.jpg
    238,4 KB · Wyświetleń: 133
ale sam pęcherzyk bez ciałka żółtego i zarodka nie świadczy o ciąży. Nie zrozum mnie źle ale sama jestem w ciąży I to kolejnej . I mi lekarz potwierdził że jestem w ciąży jak zobaczyl zarodek z bijącym serduszkiem I to był 6 tydz ciazy . A u ciebie jest bardzo wysoka beta I przy niej już powinno być coś więcej widać niż sam pęcherzyk

Z tego co tam widać, to pęcherzyk ma chyba około 10mm - a diagnozę pustego jaja można postawić w 100% dopiero przy 25mm. Trzeba też mieć świadomość, że to sprzęt szpitalny, NZF więc też mogło być różnie jeżeli chodzi o pęcherzyk żółtkowy. Rozumiem trudne doświadczenia, ale u @Mlla jeszcze nic nie jest przesądzone by pisać, że "nie jest w ciąży".

Mam podobną sytuację i dla mnie samej jestem w ciąży, beta jest pozytywna, pęcherzyk jest w macicy, objawy ciąży są. Nie widzę powodu aby to umniejszać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry