Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wejdź sobie na znany lekarz i poszukaj - jesteś w dużym mieście, a nie pipidowie, na prawdę nie trudno Ci będzie znaleźć dobrego lekarza.@Malina126 takie komentarze powodują niepotrzebny niepokój, odbierają radość i budzą dodatkowy stres który i tak w życiu mamy każdego dnia. A czy przyszła mama nie powinna jak najmniej mieć złych emocji i stresu? Przecież to może doprowadzić również do utraty ciąży.
Wiem że powinnam znaleźć dobrego. Problem w tym że gdybym była w swoim małym rodzinnym mieście wiedziałabym gdzie iść, mama, starsza kuzynka, przyjaciółka by doradziły. Tu gdzie jestem we Wrocku jest inaczej. Jakoś go znajdę.
Chodzę w tym dużym mieście do lekarza, który ma same 5 na ZL i bierze sporo pieniędzy (na pewno nie są to niższe ceny) a jestem średnio zadowolona. Także nie wszystko złoto co się świeci. A na NFZ to jeszcze inna historia - mam wrażenie, że te kobiety co są zadowolone, to ukrywają ten fakt przed światem albo miały zdrowe niewymagające ciąże.wejdź sobie na znany lekarz i poszukaj - jesteś w dużym mieście, a nie pipidowie, na prawdę nie trudno Ci będzie znaleźć dobrego lekarza.
@Mama23????? To jest potwierdzone na 100% czy jest jakas szansa że urodzi sie zdrowe?mam urodzić dziecko z trisomia 21 i wada serca więc taki tekst chyba mnie już nie ruszy
na 100 % . Jeśli cie uraziłam to przepraszam , ale było tyle nie wiadomych w twoim poście że chciałam Ci przedstawić kazda opcje. Jak będzie wszystko wporzadku u ciebie to oczywiście gratuluje i życzę nudnych 9 miesięcy@Mama23????? To jest potwierdzone na 100% czy jest jakas szansa że urodzi sie zdrowe?
@Mama23????? Nie zrozumiałam źle Twojego komentarza, bo nawet nie chciałam. Po to prowadzimy dyskusje by sobie pomóc, bo może któraś tu z obecnych miała podobna sytuację w życiu i podpowie. Ale czasem jest to upust żalu, a nieraz frustracji którą przelewa się na innych. Trudno, wtedy lepiej uciąć dyskusje z takimi osobamii gdzie twoja empatia teraz ,co? Właśnie dałaś przykład jak łatwo ocenić inna osobę a sama robisz to samo . Ja odnosiłam się do komentarza dziewczyny gdzie było widać sam pęcherzyk przy becie 8000 tys . Co już na tym etapie powinno być chociaż ciałko żółte i mini zarodek . I napisalam Zazu że myślałam że to opis z soru a nie od pierwszego lekarza i napisalam że mój błąd . A walenie takimi tekstami jak ty o schronie itp to wydaje mi się że to jest brak empati do drugiego człowieka i to pytanie ,no i ? Mam nadzieję że tobie się nie przytrafi coś takiego i nie będziesz musiała zrozumieć tego . Pozdrawiam i zakończyłam rozmowę
Nie, skądże nie uraziłas, tylko przypomniałaś o tym co mam w głębi głowy. 1 sukces za mną, ciąża prawidłowo umiejscowiona, ale kolejne niewiadome na froncie czy będzie rozwijać się prawidłowo.na 100 % . Jeśli cie uraziłam to przepraszam , ale było tyle nie wiadomych w twoim poście że chciałam Ci przedstawić kazda opcje. Jak będzie wszystko wporzadku u ciebie to oczywiście gratuluje i życzę nudnych 9 miesięcy![]()
czyli rozumiem że na sorze juz wyszło wszystko tak ja trzeba, nie mogłam doszukać się właśnie informacji na ten temat . To cieszę się ze się udało. Byle teraz do kolejnej wizyty i zobaczysz jak ładnie rozwija się maluchNie, skądże nie uraziłas, tylko przypomniałaś o tym co mam w głębi głowy. 1 sukces za mną, ciąża prawidłowo umiejscowiona, ale kolejne niewiadome na froncie czy będzie rozwijać się prawidłowo.
Jaki tydzień jest Twojej ciąży?
Mam podobne doświadczenia, gdyż celowałam tam w dermatologów i ortopedów i bywało różnie, czasem byle jak. Trafiłam też na na prawdę świetnych lekarzy na NFZ których nie znalazłam prywatnie, ale też kiepskich.Chodzę w tym dużym mieście do lekarza, który ma same 5 na ZL i bierze sporo pieniędzy (na pewno nie są to niższe ceny) a jestem średnio zadowolona. Także nie wszystko złoto co się świeci. A na NFZ to jeszcze inna historia - mam wrażenie, że te kobiety co są zadowolone, to ukrywają ten fakt przed światem albo miały zdrowe niewymagające ciąże.
Informacja o diagnozie płodu była na pewno dla Ciebie bardzo trudna, jeśli postanowiłaś utrzymywać ciążę to tylko świadczy o samych najlepszych cechach. Nie każdy mógłby podjąć taką decyzję. ,czyli rozumiem że na sorze juz wyszło wszystko tak ja trzeba, nie mogłam doszukać się właśnie informacji na ten temat . To cieszę się ze się udało. Byle teraz do kolejnej wizyty i zobaczysz jak ładnie rozwija się maluch22 tydz
diagnozę postawili po usg 1 trymestru I potwierdziła biopsja wszystko, teraz na połówkowych też bez zmian . Ale nie jestem zdania że sobie nie radzę i przyda mi się psycholog lub psychiatra jak niektórzy piszą. Fakt , było załamanie na 2 miechy ale nie tylko ja przez to przechodziłam tylko cała najbliższą rodzina . Musieliśmy dojść do zaakceptowania choroby dziecka i teraz liczyć że uda się donosić ciąży, a później już co ma być to będzie. Już nic się z tym nie zrobi .