olak96
Fanka BB :)
Właśnie cały czas chodzę prywatniejeśli nic cię niepokoi to przełóż na później. Bez sensu fundować sobie stres późniejszy, ze zarodka jeszcze nie ma itp.
A idziesz na NFZ czy prywatnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie cały czas chodzę prywatniejeśli nic cię niepokoi to przełóż na później. Bez sensu fundować sobie stres późniejszy, ze zarodka jeszcze nie ma itp.
Przez tydzień wzrosła aż tyle? :O superNo może poczekam, najwyżej będę kontrolować betę co jakiś czas![]()
to tym bardziej bym poszła chwile później. Jeśli nic nie zobaczy to zaprosi cię za 2 tygodnie (tak z reguły bywa)Właśnie cały czas chodzę prywatnie
A ja wolałam wiedzieć czy pęcherzyk jest na odpowiednim miejscu i teraz jestem spokojniejsza i lekarz kazał przyjść za 2 tygodnie lub 3 ale chyba pójdę za 2jeśli nic cię niepokoi to przełóż na później. Bez sensu fundować sobie stres późniejszy, ze zarodka jeszcze nie ma itp.
cieszę się, ze zrobilas jak uważasz, ale w tym przypadku akurat nie ma pewności ze beta na zaplanowanej wizycie która jest stosunkowo szybko osiągnie ta wartość minimalna by zobaczyć i wykluczyć złe umiejscowienie pęcherzyka.A ja wolałam wiedzieć czy pęcherzyk jest na odpowiednim miejscu i teraz jestem spokojniejsza i lekarz kazał przyjść za 2 tygodnie lub 3 ale chyba pójdę za 2
Zgadzam się z Wamicieszę się, ze zrobilas jak uważasz, ale w tym przypadku akurat nie ma pewności ze beta na zaplanowanej wizycie która jest stosunkowo szybko osiągnie ta wartość minimalna by zobaczyć i wykluczyć złe umiejscowienie pęcherzyka.
Autorka posta raczej już sama wie co ma zrobić i postąpi według własnego uznania
Z tematu się wyłączam. Uważam ze jedt wyczerpany![]()
tak, normalne4 tydzień +5 dziewczyny miałyście bole jak w okres i ciągniecie w macicy i bole jajników raz lewy raz prawy mi dziś trochę dokucza lekarz mówił że normalne ale trochę się boje nie mam żadnych plamień
Ja tak też mam4 tydzień +5 dziewczyny miałyście bole jak w okres i ciągniecie w macicy i bole jajników raz lewy raz prawy mi dziś trochę dokucza lekarz mówił że normalne ale trochę się boje nie mam żadnych plamień