jedz do szpitala sprawdzić.Dziewczyny 5 tydzień przed chwila byłam w łazience dostałam brązowego plamienia nie wiele i lekkie skurcze w macicy co to może znaczyć ?piszą że to implantacja zarodka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jedz do szpitala sprawdzić.Dziewczyny 5 tydzień przed chwila byłam w łazience dostałam brązowego plamienia nie wiele i lekkie skurcze w macicy co to może znaczyć ?piszą że to implantacja zarodka
implantacja to miała miejsce wcześniej juz, skoro masz pozytywna betę.Dziewczyny 5 tydzień przed chwila byłam w łazience dostałam brązowego plamienia nie wiele i lekkie skurcze w macicy co to może znaczyć ?piszą że to implantacja zarodka
każde plamienie w ciazy wymaga konsultacji lekarskiej.Dziewczyny dziś już nie ma plamienia czy udać się pomimo to do szpitala ?
Jestem w innym mieście dziewczyny 400 km od domu myślicie że szpital normalnie mnie przyjmie ?Ja bym pojechała, faktycznie implantacja była wcześniej, bo po implantacji zaczyna się wytwarzanie bety.
co za pytanie…. Tak….Jestem w innym mieście dziewczyny 400 km od domu myślicie że szpital normalnie mnie przyjmie ?
Oczywiście, że tak. Daj znać co powiedział lekarz.Jestem w innym mieście dziewczyny 400 km od domu myślicie że szpital normalnie mnie przyjmie ?
Nie właśnie tylko betę byłam u lekarza w piątek mówił że wszystko super i że jest pęcherzyk ciążowy 5 mmA badalaś też progesteron? Brązowe plamienie może być przez jego niedobór. Albo jedź do szpitala albo umów się szybko na wizytę.