reklama

Beta calkowita hcg

Czym się różni ta beta od tej.? Tam beta HCG a tu beta całkowita?
Cześć ja również jestem po becie.
Chciałam się spytać czy któraś z Was tak miała. Mianowicie jestem 22 dc zrobiłam dzisiaj test ciążowy z rana wyszedł pozytywny wiec poleciałam na betę a beta wyniosła 11,8 czy mam się czym martwić ? Czy wszystko dobrze się skończy.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 84
reklama
Cześć ja również jestem po becie.
Chciałam się spytać czy któraś z Was tak miała. Mianowicie jestem 22 dc zrobiłam dzisiaj test ciążowy z rana wyszedł pozytywny wiec poleciałam na betę a beta wyniosła 11,8 czy mam się czym martwić ? Czy wszystko dobrze się skończy.
Powtórz Bete po 48h. I sprawdź jak przyrasta wtedy będzie coś wiadomo ❤️❤️❤️

Dziękuje za odpowiedz. Troszkę się martwię ze tak szybko ten test wyszedł to chyba aż niemożliwe. Wcześniej wychodzil cień dzisiaj już piękna kreska. Mam nadzieje ze będzie okej. Betę powtórzę w poniedziałek.
Widać kreseczkę nie potrzebnie się martwisz to Wczesna ciąża . Napewno będzie wszystko w porządku ❤️❤️

Widać kreseczkę nie potrzebnie się martwisz to Wczesna ciąża . Napewno będzie wszystko w porządku ❤️❤️
Dziękuje za słowa otuchy.
Jakoś do mnie nie dociera ze jestem w ciąży. Brzuch boli jak na okres do okresu 3 dni i piersi przeokropnie bolą. Co prawda brzuch. Dnia na dzień coraz mniej boli ale nie wiem co o tym wszystkim myśleć

Dziękuje za słowa otuchy.
Jakoś do mnie nie dociera ze jestem w ciąży. Brzuch boli jak na okres do okresu 3 dni i piersi przeokropnie bolą. Co prawda brzuch. Dnia na dzień coraz mniej boli ale nie wiem co o tym wszystkim myśleć
Ponoć takie bóle występują we wczesnej ciąży nie jestem jeszcze w ciąży w tej kwestii ci nie doradze 😐😔 , ale musisz zacząć oswajać się z myślą , że zostaniesz mama ,💓💓 a robiłaś betę ?

Ponoć takie bóle występują we wczesnej ciąży nie jestem jeszcze w ciąży w tej kwestii ci nie doradze 😐😔 , ale musisz zacząć oswajać się z myślą , że zostaniesz mama ,💓💓 a robiłaś betę ?
Robiłam tylko raz 9 dpo później już nie robilam, stwierdziłam ze poczekam do terminu miesiączki bo teraz wszystko może się zdarzyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry