NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Innej opcji nie ma. Nikt przez neta Ci nie wywróży czy jesteś w ciąży czy jednak nieZrób sama betę w poniedziałek i środę i będziesz wiedziała na czym stoisz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Innej opcji nie ma. Nikt przez neta Ci nie wywróży czy jesteś w ciąży czy jednak nieZrób sama betę w poniedziałek i środę i będziesz wiedziała na czym stoisz
Ja mialam beta krwi hcg 29,85mlu a potem 34,91mluWitam, mam duży dylemat, zrobiłam 4 dni temu test beta hcg I wyszło 20,09. Trzy dni później zrobiłam test i wyszła blada kreska, dziś w dniu spodziewanej miesiączki też wyszła blada. Jutro będę musiała powtórzyć beta hcg żeby się upewnić czy wszystko ok. Czy ktoś z was tak miał?
i 150 ileś tam zapomniałaś dodaćJa mialam beta krwi hcg 29,85mlu a potem 34,91mlu
i jak sytuacja u ciebie?Ja mialam beta krwi hcg 29,85mlu a potem 34,91mlu
Napisała na innym wątku, że jutro do ginekologa się wybierai jak sytuacja u ciebie?