reklama
Dokładnie tak pomyślałam , ale owulacje miałam 2 tygodnie temu to wiem na pewno czyli tez jakiś niski ten wynik . Oj nic mi się tu nie składa na ciąże .. testy o czułości 10 pokazują słabsza kreskę widoczna ale słabsza natomiast te o czułości 25 nie pokazują nic , No tak beta 12 czyli raczej nie pokażą .. Nie bolą mnie piersi jest mi troszkę dziwnie , ale przed okresem tez tak się czuje .. Tyle razy się już zawiodłam ze nie nastawiam się na sukces ..
mmmm.
Fanka BB :)
Czekam na jutrzejszy wynik bety i trzymam kciukiDokładnie tak pomyślałam , ale owulacje miałam 2 tygodnie temu to wiem na pewno czyli tez jakiś niski ten wynik . Oj nic mi się tu nie składa na ciąże .. testy o czułości 10 pokazują słabsza kreskę widoczna ale słabsza natomiast te o czułości 25 nie pokazują nic , No tak beta 12 czyli raczej nie pokażą .. Nie bolą mnie piersi jest mi troszkę dziwnie , ale przed okresem tez tak się czuje .. Tyle razy się już zawiodłam ze nie nastawiam się na sukces ..

mmmm.
Ja cały czas polecam bete dla pewności. Nie chce tutaj szerzyć złudnej radości, bo może być różnie, ale przy tak małych wartościach mi nawet testy 20 nic nie pokazały, a ostatecznie byłam w ciąży. A robiłaś progresteron?Dzis bety nie zrobię , ale zrobiłam test o czułości 25 wyszedł negatywnie ..
Robiłam , wszystko w normie .. małe te wartości to prawda , ale dzis powinnam mieć okres czyli teoretycznie kazdy test powinien pokazać ewentualna ciąże .. nie mam objawow , coś raczej nie tak .. Betę mogę zrobić dopiero we wtorek jeśli jeszcze nie będę miała okresu , ale pewnie wkrótce się pojawi ..
Bibi89
Ile wynosił progesteronu z tą betą ?Robiłam , wszystko w normie .. małe te wartości to prawda , ale dzis powinnam mieć okres czyli teoretycznie kazdy test powinien pokazać ewentualna ciąże .. nie mam objawow , coś raczej nie tak .. Betę mogę zrobić dopiero we wtorek jeśli jeszcze nie będę miała okresu , ale pewnie wkrótce się pojawi ..
reklama
Bibi89
To jak będziesz robić betę to zrób też progesteron - jego wartość duzo może powiedziećprogesteron robiłam już wcześniej , nie pamiętam wyniku , ale wiem ze było Ok . Teraz nie robiłam