Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To znaczy że jesteś we wczesnej ciąży. A co do bety to po 48h czyli w środę a nie w czwartekHej dziewczynki [emoji177].
Na teście dwie kreseczki w niedziele a
wykonalam dzisjaj badanie beta HCG i wyszło 52.60 jak to interpretować ?
W czwartek idę powtórzyć rano
Moja doktor kazała w czwartekTo znaczy że jesteś we wczesnej ciąży. A co do bety to po 48h czyli w środę a nie w czwartek
Ja bym powtórzyła w środę bo po 48h powinien być przyrost minimum 66% a po 72h tego nie obliczysz i będziesz w stresie.Moja doktor kazała w czwartek![]()
Dziewczynki to moja pierwsza planowana od dawna ciaza powiedzcie mi jeszcze jak liczy się tygodnie ??? Od ostatniej miesiączki ?? W ogóle jestem zielona w temacieTo znaczy że jesteś we wczesnej ciąży. A co do bety to po 48h czyli w środę a nie w czwartek
Dziewczynki to moja pierwsza planowana od dawna ciaza powiedzcie mi jeszcze jak liczy się tygodnie ??? Od ostatniej miesiączki ?? W ogóle jestem zielona w temacie![]()
Mozesz iść w czwartek. Wynik powinien być wyzszy o minimum 114 %. Tygodnie od 1 dnia ostatniej miesiączki.Dziewczynki to moja pierwsza planowana od dawna ciaza powiedzcie mi jeszcze jak liczy się tygodnie ??? Od ostatniej miesiączki ?? W ogóle jestem zielona w temacie![]()
Czyli teoretycznie jak mialamOd 1dnia ostatniej miesiaczki liczy sie zawsze...no ale u lekarza dokladniej Ci wyjdzie bo moze sie przesunela owulacja bo to różnie bywa... Najlepiej miedzy 6tyg a 7tyg isc do Ginekologa