tak bardzo wierzylam ze kiedys sie uda odpuscilam i o... pyk i wyszlo. Modle sie o prawidlowy przyrost i zdrowka dla nas![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak bardzo wierzylam ze kiedys sie uda odpuscilam i o... pyk i wyszlo. Modle sie o prawidlowy przyrost i zdrowka dla nas![]()
Piękny wynik. GratulacjeHej dziewczyny.
Odebrałam dziś wynik bety i trochę odetchnęłam z ulgą ♥ jutro jednak powtórzę czy przyrost jest, bo wczoraj robiłam po 5 dniach. A na wynik progesteronu muszę jeszcze zaczekac.
02.11- 50
05.11-260
10.11- 3200![]()
Hej dziewczyny.
Odebrałam dziś wynik bety i trochę odetchnęłam z ulgąjutro jednak powtórzę czy przyrost jest, bo wczoraj robiłam po 5 dniach. A na wynik progesteronu muszę jeszcze zaczekac.
02.11- 50
05.11-260
10.11- 3200![]()
Ja powtarzam betę, bo zauważyłam różowy śluz i się martwię.Ja też tak robiłam tą betę.. zaczynałam od 27,5 29 października. W sobotę miałam 3000. Ale już chyba nie zrobię,bo za dużo stresu... zaczekam do wizyty, mam za 1,5 tygodnia...ale stressss
Ja powtarzam betę, bo zauważyłam różowy śluz i się martwię.
Wizytę mam dopiero na 1 grudnia więc doskonale cię rozumiem![]()