Madzia04071990
Fanka BB :)
Dopiero będę miała 1 grudniaMadzia, a kiedy miałaś/będziesz mieć USG?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero będę miała 1 grudniaMadzia, a kiedy miałaś/będziesz mieć USG?
Jejku super przyrost. A tak się martwilas przez głupiego lekarza. Powinien Cię przeprosic.No właśnie się zastanawiam nad progesteronem, bardzo się martwię i nie mogę doczekać wizyty 1.12
Moja beta wynosiła:
02.11-50
05.11-260
10.11-3200
12.11-7500
Dziękuję![]()
Lekarz nawet ze mną nie rozmawiałJejku super przyrost. A tak się martwilas przez głupiego lekarza. Powinien Cię przeprosic.
Powodzenia i aby do 1 grudnia
Będzie wszystko dobrzeLekarz nawet ze mną nie rozmawiałwysyłał pielęgniarkę, aby dała mi wyniki.
DziękujęNie mogę się doczekać tej wizyty , bardzo się stresuje
![]()
Mam taką nadziejęBędzie wszystko dobrze![]()
Trzymam kciuki, żeby 1 grudnia potwierdziły się dobre wieści.Mam taką nadzieję ♥♥♥
Mimo wszystko strach towarzyszy każdego dnia i nie jestem w stanie nad tym zapanować po tych wszystkich stratach![]()
Hej. Ja miałam małe przyrosty, i pomimo tego że było serduszko widoczne to pęcherzyk był spłaszczony i moja gin nastawiła mnie, że nie jest dobrze jak przyrosty są niskie i kazała czekać 2 tyg i przyjść ponownie na kontrolę. Dzień przed wizytą dostałam krwawienia i gin potwierdziła że jestem w trakcie poronienia niestety....myślę że jak nic się nie ruszy to skierują Cię do szpitala na ewentualne łyżeczkowanie bo może masz poronienie zatrzymane lub ciążę pozamaciczna.....byłaś już na wizycie u ginekologa?Czy nie wiecie może co dzieje się w sytuacji kiedy przytost hcg jest mały, a kobieta nie dostaje krwawienia? Zupełnie nie wiem co może mnie czekać
Musisz czekać, czasem krwawienie jest od razu a czasem po tygodniu czy 2 ,zależy jaka masz beteCzy nie wiecie może co dzieje się w sytuacji kiedy przytost hcg jest mały, a kobieta nie dostaje krwawienia? Zupełnie nie wiem co może mnie czekać
Rozumiem, dzięki za informację. I współczuję tych przejść..Hej. Ja miałam małe przyrosty, i pomimo tego że było serduszko widoczne to pęcherzyk był spłaszczony i moja gin nastawiła mnie, że nie jest dobrze jak przyrosty są niskie i kazała czekać 2 tyg i przyjść ponownie na kontrolę. Dzień przed wizytą dostałam krwawienia i gin potwierdziła że jestem w trakcie poronienia niestety....myślę że jak nic się nie ruszy to skierują Cię do szpitala na ewentualne łyżeczkowanie bo może masz poronienie zatrzymane lub ciążę pozamaciczna.....byłaś już na wizycie u ginekologa?