• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg

reklama
Nom niestety, jestem po konsultacji z lekarzem, podejrzewa on nawet ciążę pozamaciczną. Mam pójść do niego w środę do szpitala. Mam nadzieję, że mnie tam nie zatrzymają. To jest straszne, człowiek widzi na teście 2 kreski, cieszy się, a zaraz może się okaże, że będą mnie kroić. Dramat.

Dziewczyny ja dziś byłam na USG widziałam piękną kreweteczke i przepięknie bijące serduszko ❤️❤️❤️ A jak u Was? ❤️
Hej. Super❤️ gratuluję 🥰 rosnijcie zdrowo :)
Który masz tydzień?

Ja dziś byłam na USG, widać piękny pęcherzyk z zarodkiem, ale niestety nie słyszałam bicia serduszka, powiedziała położna,że jest za malutkie,zeby usłyszeć i kolejne USG mam 1 grudnia.
Po przybliżeniu było widać jak puka, położna powiedziała,że myśli,że to serduszko i jest ok,ale na kolejnym USG powie na 100%.

reklama
Hej. Super❤ gratuluję 🥰 rosnijcie zdrowo :)
Który masz tydzień?

Ja dziś byłam na USG, widać piękny pęcherzyk z zarodkiem, ale niestety nie słyszałam bicia serduszka, powiedziała położna,że jest za malutkie,zeby usłyszeć i kolejne USG mam 1 grudnia.
Po przybliżeniu było widać jak puka, położna powiedziała,że myśli,że to serduszko i jest ok,ale na kolejnym USG powie na 100%.
U mnie wczoraj był 6 tydzień 1 dzień :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry