z sikaniem mam podobnie! Też siusam częściej. Ja cały czas sobie powtarzam, że nie mogę się tak stresować, bo jeśli faktycznie jestem w ciązy, to tylko zaszkodzę fasoleczceale gdyby to było takie łatwe....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z sikaniem mam podobnie! Też siusam częściej. Ja cały czas sobie powtarzam, że nie mogę się tak stresować, bo jeśli faktycznie jestem w ciązy, to tylko zaszkodzę fasoleczceale gdyby to było takie łatwe....
Hej.Witajcie,
Dziś wykonałam badanie beta hcg, po wcześniejszych pozytywnych testach ciążowych. Beta wynosi 30. Prawdopodobnie do zapłodnienia doszło 16 października. Czy w takim razie beta nie powinna być wyższa? Tyle się naczytalam, że jestem załamana. Nie mam żadnych niepokojących objawów typu ból brzucha, czy plamienia. Ale ta niska beta jestem załamana. Czy któraś z Was też miała tak niska i mimo to udało się szczęśliwie donosić ciążę?
Przepraszam ale ten twój lekarz ma jakieś dziwne podejscie. Ja bym zmienila lekarza na twoim miejscu bo jak od początku tak ci gada to co będzie mówił później a Ty się nie potrzebnie stresujesz. Pojedyncza wartość o niczym nie świadczy tylko liczy się przyrost a wiadomo że po zagnieżdżeniu beta nie jest odrazy w tysiącach. Na początku musi byc ten moment że są niskie wartości.Hej.
Ja dziś też zrobilam betę, która wyniosła tylko 50. Również naczytałam się,że to za mało, lekarz mi powiedział,że to nikłe szanse przy takiej becie, ale nadziei nie tracę. W czwartek będę miała powtorzone badanie po 72 h aż się boje jak odbiorę w piątek wynik
Dziś mam 28dc.
Dużo sił i cierpliwości zyczerosnijcie zdrowo
![]()
Hej.
Ja dziś też zrobilam betę, która wyniosła tylko 50. Również naczytałam się,że to za mało, lekarz mi powiedział,że to nikłe szanse przy takiej becie, ale nadziei nie tracę. W czwartek będę miała powtorzone badanie po 72 h aż się boje jak odbiorę w piątek wynik
Dziś mam 28dc.
Dużo sił i cierpliwości zycze♥♥♥ rosnijcie zdrowo![]()
Hej.
Dziś mam 28dc.
Ja na Twoim miejscu zmieniłabym lekarza! Nie rozumiem podstawy takiej wypowiedzi... każdy cykl jest różny i mogło po prostu dojść do przesunięcia owulacji i ciąża jest po prostu wczesna. Powtórz betę i życzę Ci pięknego przyrostu! <3Hej.
Dziś mam 28dc.