Ja mam wizytę jutro, jestem ciekawa co tam mój lekarz powie. Oby też było ok! Dziś beta była ponad 100 więc w 48 h przyrost był ponad 200% także też jestem już trochę spokojniejsza![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam wizytę jutro, jestem ciekawa co tam mój lekarz powie. Oby też było ok! Dziś beta była ponad 100 więc w 48 h przyrost był ponad 200% także też jestem już trochę spokojniejsza![]()
Super! <3 Bardzo ładny przyrostJa dziś odebrałam wyniki i jest 187,43badanie z soboty to 38.... według tego co czytałam w necie wszystko się zgadza
![]()
Super! <3 Bardzo ładny przyrost![]()
Ja dziś odebrałam wyniki i jest 187,43badanie z soboty to 38.... według tego co czytałam w necie wszystko się zgadza
![]()
Super! <3 Bardzo ładny przyrost![]()
Jestem i ja po wizycie. Ciąża bardzo wczesna ( 4 tydzień) stąd beta tak niskaBardzo ładny przyrost. Mnie wczoraj lekarz powiedział,że mamy nie patrzeć tylko na te procenty,bo będziemy fiksować.. każda kobieta może mieć inne wartości wzrostu. Jednej z 200 skoczy do 2000 i będzie dobrze a drugiej z 200 do 500 i też jest dobrze. Wizyta u lekarza i obserwacja ciąży. A bete traktować jako wskaźnik pomocniczy rozwoju ciąży.
No to pewnie ja mam jeszcze młodszą ciąże bo z tego co pamietam to masz wyższą betę ode mnieJestem i ja po wizycie. Ciąża bardzo wczesna ( 4 tydzień) stąd beta tak niskaZa 2 tyg mam usg kontrolne.
![]()