Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Prędzej czy później na pewno się pojawia! Wtedy będziesz żałować, że chciałaśNo to Ty jesteś książkowa... Ja coś nie bardzo... W pierwszej ciąży baaardzo bolały mnie piersi.. teraz czasem czuję brzuch jak na miesiączkę i tyle.. wolałabym mieć jednak objawy
Prędzej czy później na pewno się pojawia! Wtedy będziesz żałować, że chciałaś![]()
Takie uroki wczesnej ciąży... Jak już zobaczyć serduszko to będziesz na pewno spokojniejsza!Hehe..no jednak wolałabym teraz ,bo bynajmniej wiesz,że w tej ciąży jesteśa ja się ino martwię....grrrr
Takie uroki wczesnej ciąży... Jak już zobaczyć serduszko to będziesz na pewno spokojniejsza!![]()
Dziewczyny w którym tygodniu ciąży jesteście?
Ja jestem w 5tc i zauważyłam,że moja szyjka macicy jest uchylona, dotychczas była zamkniętadzwoniłam do położnej, ale powiedziała,że dopóki dużo krwi się nie pojawi to nic nie zrobią
jutro idę powtórzyć bętę, zobaczyć jak przyrasta i też bardzo się stresuje
pierwsze USG dopiero 1 grudnia
![]()
Strasznie się boje,że znów stracę tą ciążę![]()
Macie jakieś objawy? Boli was podbrzusze jak na @? U mnie prócz pobolewania brzuszka i częstszego chodzenia do wc nie ma żadnych objawów.