reklama
Prędzej czy później na pewno się pojawia! Wtedy będziesz żałować, że chciałaśNo to Ty jesteś książkowa... Ja coś nie bardzo... W pierwszej ciąży baaardzo bolały mnie piersi.. teraz czasem czuję brzuch jak na miesiączkę i tyle.. wolałabym mieć jednak objawy

Prędzej czy później na pewno się pojawia! Wtedy będziesz żałować, że chciałaś![]()
Takie uroki wczesnej ciąży... Jak już zobaczyć serduszko to będziesz na pewno spokojniejsza!Hehe..no jednak wolałabym teraz ,bo bynajmniej wiesz,że w tej ciąży jesteśa ja się ino martwię....grrrr

Takie uroki wczesnej ciąży... Jak już zobaczyć serduszko to będziesz na pewno spokojniejsza!![]()
Madzia04071990
Fanka BB :)
Dziewczyny w którym tygodniu ciąży jesteście?
Ja jestem w 5tc i zauważyłam,że moja szyjka macicy jest uchylona, dotychczas była zamknięta
dzwoniłam do położnej, ale powiedziała,że dopóki dużo krwi się nie pojawi to nic nie zrobią
jutro idę powtórzyć bętę, zobaczyć jak przyrasta i też bardzo się stresuje
pierwsze USG dopiero 1 grudnia
Strasznie się boje,że znów stracę tą ciążę
Macie jakieś objawy? Boli was podbrzusze jak na @? U mnie prócz pobolewania brzuszka i częstszego chodzenia do wc nie ma żadnych objawów.
Ja jestem w 5tc i zauważyłam,że moja szyjka macicy jest uchylona, dotychczas była zamknięta
Strasznie się boje,że znów stracę tą ciążę
Macie jakieś objawy? Boli was podbrzusze jak na @? U mnie prócz pobolewania brzuszka i częstszego chodzenia do wc nie ma żadnych objawów.
Dziewczyny w którym tygodniu ciąży jesteście?
Ja jestem w 5tc i zauważyłam,że moja szyjka macicy jest uchylona, dotychczas była zamkniętadzwoniłam do położnej, ale powiedziała,że dopóki dużo krwi się nie pojawi to nic nie zrobią
jutro idę powtórzyć bętę, zobaczyć jak przyrasta i też bardzo się stresuje
pierwsze USG dopiero 1 grudnia
![]()
Strasznie się boje,że znów stracę tą ciążę![]()
reklama