reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Beta hcg

Hej. Odebrałam wynik bety, dziś mam 7500, we wtorek było 3200. Mam również wynik progesteronu, wynosi 36 nmol/ l czy jest poprawny?

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie się zastanawiam nad progesteronem, bardzo się martwię i nie mogę doczekać wizyty 1.12
Moja beta wynosiła:
02.11-50
05.11-260
10.11-3200
12.11-7500
Dziękuję ♥
Moim zdaniem progesteron też jest ok 😁ale wiadomo lekarzem nie jestem 😆 człowiek taki niecierpliwy i wszystko chciałby już wiedzieć zanim będzie wizyta. Nie masz powodu do zmartwień moim zdaniem, odpoczywaj i nie stresuj się bo to nie wskazane 😁😘

Moim zdaniem progesteron też jest ok 😁ale wiadomo lekarzem nie jestem 😆 człowiek taki niecierpliwy i wszystko chciałby już wiedzieć zanim będzie wizyta. Nie masz powodu do zmartwień moim zdaniem, odpoczywaj i nie stresuj się bo to nie wskazane 😁😘
Strach chyba jest silniejszy,że znów się nie uda :( już wysłałam do położnej wyniki zobaczymy co odpowie :)

Tak, w tym samym. Teraz mam zrobić w poniedziałek, o ile do tego czasu nie dostanę okresu.
A jak tam Twoje wyniki? O której będziesz miała?
Kurcze, daj znać ♥️♥️3mam kciuki,żeby jednak wszystko było w porządku.
Ja odebrałam dziś wynik z wczorajszej bety i wynosi 7500,we wtorek było 3200. Progesteron mam 36.

reklama
Do góry