Madzia04071990
Fanka BB :)
Hej. Odebrałam wynik bety, dziś mam 7500, we wtorek było 3200. Mam również wynik progesteronu, wynosi 36 nmol/ l czy jest poprawny?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem jest wszystko okHej. Odebrałam wynik bety, dziś mam 7500, we wtorek było 3200. Mam również wynik progesteronu, wynosi 36 czy jest poprawny?
No właśnie się zastanawiam nad progesteronem, bardzo się martwię i nie mogę doczekać wizyty 1.12Moim zdaniem jest wszystko okta beta 7500 to robiona wczoraj tak? Przyrosty w normie
gratulacje
Moim zdaniem progesteron też jest okNo właśnie się zastanawiam nad progesteronem, bardzo się martwię i nie mogę doczekać wizyty 1.12
Moja beta wynosiła:
02.11-50
05.11-260
10.11-3200
12.11-7500
Dziękuję ♥
Tak, w tym samym. Teraz mam zrobić w poniedziałek, o ile do tego czasu nie dostanę okresu.Robiłaś badanie w tym samym laboratorium? Kurcze,może powtórz jeszcze raz po 48 h.
Strach chyba jest silniejszy,że znów się nie udaMoim zdaniem progesteron też jest okale wiadomo lekarzem nie jestem
człowiek taki niecierpliwy i wszystko chciałby już wiedzieć zanim będzie wizyta. Nie masz powodu do zmartwień moim zdaniem, odpoczywaj i nie stresuj się bo to nie wskazane
![]()
PowodzeniaStrach chyba jest silniejszy,że znów się nie udajuż wysłałam do położnej wyniki zobaczymy co odpowie
![]()
Kurcze, daj znaćTak, w tym samym. Teraz mam zrobić w poniedziałek, o ile do tego czasu nie dostanę okresu.
A jak tam Twoje wyniki? O której będziesz miała?