okej, dziękujęNie jesteś w ciąży. Proszę zamknąć temat. Bo znowu 100 osób zacznie tłumaczyć, a autorka przy swoim będzie się upierać. Jak po masturbacji krwawisz, to może paznokcie masz za długie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okej, dziękujęNie jesteś w ciąży. Proszę zamknąć temat. Bo znowu 100 osób zacznie tłumaczyć, a autorka przy swoim będzie się upierać. Jak po masturbacji krwawisz, to może paznokcie masz za długie.
Leżę i kwicze z tekstu o paznokciachNie jesteś w ciąży. Proszę zamknąć temat. Bo znowu 100 osób zacznie tłumaczyć, a autorka przy swoim będzie się upierać. Jak po masturbacji krwawisz, to może paznokcie masz za długie.
Może ktoś mi pomóc w odczytaniu tego wyniku miesiączka planowo jutro regularnie co 28 dni wynik robiony wczorajbeta hcg pierwsze dwa stosunki odbyłam w nocy z 14.04 na 15.04, ostatni stosunek był 15.04 rano. Podczas dwóch pierwszych razy mocno krwawiłam, po ostatnim stosunku po paru godzinach zaczęłam plamić/lekko krwawić. Krwawienie po paru dniach nasiliło się - razem trwało 10dni do 24.04. 21.04 miałam wizytę u ginekologa, który stwierdził, że jest to miesiączka (złuszczała mi się błona śluzowa). 26.04 oraz 06.05 (11 oraz 21 dni po stosunku) zrobiłam test ciążowy z krwi beta hcg- wyniki obydwóch testów to <1.10 miu/ml. Dodam, że zawsze mam nieregularne miesiączki (w styczniu brak, w lutym dostałam 01.02-06.02, w marcu dostałam okres 16.03-22.03, w kwietniu przed odbyciem stosunku czyli do 14.04 nie dostałam okresu, dzisiaj jest 24.05 a okresu nadal brak). Ginekolog powiedziała, że miałam wtedy dni dni płodne. Zauważyłam, że lekko plamię/krwawię po masturbacji. Czy mogę wykluczyć ciążę na 100%, czy warto iść powtórzyć badanie beta hcg w połowie czerwca, czyli 2 miesiące po stosunku?
Gratulacje. Jesteś w ciąży. Policz ile dni minęło od ostatniej @. będziesz znała dokładny wiek ciąży. Możesz powtórzyć badanie Jutro, żeby sprawdzić czy przyrost prawidłowy.Może ktoś mi pomóc w odczytaniu tego wyniku miesiączka planowo jutro regularnie co 28 dni wynik robiony wczoraj