Madziakk26
Zaciekawiona BB
Cykle to 28 dni.. czyli normalnieJak długie masz cykle - to pytanie o cały cykl, a nie samą miesiączkę. Natomiast jeśli to był koniec lipca - to cykle masz długie.Trzymam kciuki za wizytę, koniecznie daj znać!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cykle to 28 dni.. czyli normalnieJak długie masz cykle - to pytanie o cały cykl, a nie samą miesiączkę. Natomiast jeśli to był koniec lipca - to cykle masz długie.Trzymam kciuki za wizytę, koniecznie daj znać!
Pierwszą ciąże poroniłam dlatego mam obawy i się stresujeStrasznie długie masz cykle. Beta jest bardzo wysoka,więc skąd wątpliwości czy będzie serducho?
Ilu dniowe masz cykle i czy są regularne?Pierwszą ciąże poroniłam dlatego mam obawy i się stresuje
Skoro 28 dni to niemożliwe, że Ci się spóźnia tylko 2 tygodnie, bo od końca lipca tyle dni to masz koniec sierpnia. A nawet 2 tygodnie wstecz od dziś to mamy już 11 września.Cykle to 28 dni.. czyli normalnie
To coś tu nie gra. Albo gdzies sie pomyliłaś w obliczeniac i okres był nie pod koniec lipca. Skoro cykle co 28 dni to niemożliwe, że spóźnienie było tylko 2 tygodnie. Nie monitorujesz dokładnych dat?Cykle to 28 dni.. czyli normalnie
Mam nieregularny okres... Ale ostatnio się ustabilizowało i 2 miesiące miałam równo no i trzeci miesiąc się spóźniał i spóźniał... Pokazało się lekkie krwawienie ale tylko jednodniowe... Minęło kilka dni zrobiłam test i dalej to już wiecie...To coś tu nie gra. Albo gdzies sie pomyliłaś w obliczeniac i okres był nie pod koniec lipca. Skoro cykle co 28 dni to niemożliwe, że spóźnienie było tylko 2 tygodnie. Nie monitorujesz dokładnych dat?
No to nie masz cykli po 28 dni w takim razie. Może krwawienie było implantacyjne. W każdym bądź razie na USG powinno być już wszystko widać.Mam nieregularny okres... Ale ostatnio się ustabilizowało i 2 miesiące miałam równo no i trzeci miesiąc się spóźniał i spóźniał... Pokazało się lekkie krwawienie ale tylko jednodniowe... Minęło kilka dni zrobiłam test i dalej to już wiecie...
Z tego strachu to już się mogę wytrzymać![]()
No i jestem po USG. Dziewczyny szok!No to nie masz cykli po 28 dni w takim razie. Może krwawienie było implantacyjne. W każdym bądź razie na USG powinno być już wszystko widać.
Wow, super, gratulacje!No i jestem po USG. Dziewczyny szok!
Okazało się że jestem w 14 tygodniu....
Aż nie wierzyłam... Według moich obliczeń to powinien być 8-9 tydzień... A przecież miałam okres pod koniec lipca.. ale lekarz mówił , że można być w ciąży i mieć okres nawet przez kilka miesięcy w ciąży... Jestem totalnie w szoku. Mega się cieszę, dziecko rozwija się prawidłowo, wszystkie funkcje są dobrze rozwinięte.. masakra![]()
Ale historia, gratulacjeNo i jestem po USG. Dziewczyny szok!
Okazało się że jestem w 14 tygodniu....
Aż nie wierzyłam... Według moich obliczeń to powinien być 8-9 tydzień... A przecież miałam okres pod koniec lipca.. ale lekarz mówił , że można być w ciąży i mieć okres nawet przez kilka miesięcy w ciąży... Jestem totalnie w szoku. Mega się cieszę, dziecko rozwija się prawidłowo, wszystkie funkcje są dobrze rozwinięte.. masakra![]()