Magdaa..K123
Fanka BB :)
Nie wiem ale ja wolałabym mieć świeże wyniki w razie co u lekarzaPo co jeszcze raz ją powtarzać? Wzrost jest super więc po co jeszcze sie stresować?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem ale ja wolałabym mieć świeże wyniki w razie co u lekarzaPo co jeszcze raz ją powtarzać? Wzrost jest super więc po co jeszcze sie stresować?
lekarz 6 grudnia, mam nadzieje ze to będzie piękny MikołajZ taka beta myśle ze już bardziej do lekarza i USGbetę jeszcze możesz powtórzyć tak dla swojego spokoju i pokazać lekarzowi
![]()
Bardzo czesto ten jednorazowy przyrost jest ok . Ten drugi w moim przypadku w ciąży poza macicznej był niższy niż podaje norma a przy pustym jaju płodowym pierwszy wzrost o 230% kolejny już o 69 % niby w normie ale bardzo nisko …Po co jeszcze raz ją powtarzać? Wzrost jest super więc po co jeszcze sie stresować?
Akurat te wyniki nie są wymagane przez lekarza zwłaszcza, że jak najbardziej będzie już cos widać na usg.Nie wiem ale ja wolałabym mieć świeże wyniki w razie co u lekarza![]()