• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Beta hcg

bienius992

Fanka BB :)
Cześć chciałabym się zapytać co to za dziwny wynik bety 0,8 mam bo jestem 14 dni po ovitrelle i 12 dni po inseminacji? Taki wynik oznacza jeszcze pozostałości po zastrzyku? 🤔🤔 Z góry dziękuję za odpowiedzi ☺️

reklama
Ja zdaje sobie sprawę z tego że to nie ciąża tylko zastanawiam się dlaczego po 14 dniach od ovitrelle beta hcg jeszcze w jakimś stopniu utrzymuje się w organizmie skoro na ulotce jest ze do 10 dni 🤔

Ja zdaje sobie sprawę z tego że to nie ciąża tylko zastanawiam się dlaczego po 14 dniach od ovitrelle beta hcg jeszcze w jakimś stopniu utrzymuje się w organizmie skoro na ulotce jest ze do 10 dni 🤔
Nie utrzymuje się. Beta 0,8 to wynik, który ja mogę mieć jak sobie teraz z biegu pójdę do labu. Dlatego ciąża jest od 5, a nie od 0,01.

Organizm ludzki w jakis tam znikomych ilosciach moze produkowac beta HCG. Dlatego ciaze potwierdza sie przy wyniku powyzej 5.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry