bienius992
Fanka BB :)
Cześć chciałabym się zapytać co to za dziwny wynik bety 0,8 mam bo jestem 14 dni po ovitrelle i 12 dni po inseminacji? Taki wynik oznacza jeszcze pozostałości po zastrzyku? 
Z góry dziękuję za odpowiedzi 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta poniżej 5 oznacza brak ciąży.Cześć chciałabym się zapytać co to za dziwny wynik bety 0,8 mam bo jestem 14 dni po ovitrelle i 12 dni po inseminacji? Taki wynik oznacza jeszcze pozostałości po zastrzyku?Z góry dziękuję za odpowiedzi
![]()
0,8 jest mniejsze niż 5 więc w ciąży nie jesteś i raczej nie ma szans na to w tym cyklu.Cześć chciałabym się zapytać co to za dziwny wynik bety 0,8 mam bo jestem 14 dni po ovitrelle i 12 dni po inseminacji? Taki wynik oznacza jeszcze pozostałości po zastrzyku?Z góry dziękuję za odpowiedzi
![]()
Nie utrzymuje się. Beta 0,8 to wynik, który ja mogę mieć jak sobie teraz z biegu pójdę do labu. Dlatego ciąża jest od 5, a nie od 0,01.Ja zdaje sobie sprawę z tego że to nie ciąża tylko zastanawiam się dlaczego po 14 dniach od ovitrelle beta hcg jeszcze w jakimś stopniu utrzymuje się w organizmie skoro na ulotce jest ze do 10 dni![]()
Ja zdaje sobie sprawę z tego że to nie ciąża tylko zastanawiam się dlaczego po 14 dniach od ovitrelle beta hcg jeszcze w jakimś stopniu utrzymuje się w organizmie skoro na ulotce jest ze do 10 dni![]()
podbija - zmień lekarzaJestem po ovitrel
6dni po zastrzyku moj wynik byl 16
Niestety teraz spadl do 2 .. i czekam co teraz ..moj lekarz stwierdzil ,ze ovitrel nie podbija Hcg ..:/
Skąd tacy lekarze się biorą?Jestem po ovitrel
6dni po zastrzyku moj wynik byl 16
Niestety teraz spadl do 2 .. i czekam co teraz ..moj lekarz stwierdzil ,ze ovitrel nie podbija Hcg ..:/