Hej ile dni od stosunku beta wyjdzie wiarygodna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A co Ci powiedział lekarz na poniedziałkowej wizycie?Hej ile dni od stosunku beta wyjdzie wiarygodna?
kazał zrobić betę, więc ile dni od stosunku beta powinna wyjść wiarygodna?A co Ci powiedział lekarz na poniedziałkowej wizycie?
14 dni po owulacji albo od ostatniego stosunku. Przy spóźnieniu miesiączki o ponad 20 dni to już będzie wiarygodna.kazał zrobić betę, więc ile dni od stosunku beta powinna wyjść wiarygodna?
ostatni okres miałam 19 października później owulacje 4-10 listopada nie wiem czy wystąpiła ona w grudniu natomiast stosunek w którym mogło dojść do zaplodnienia byl 8 grudnia a bete wykonałam 23 grudnia <1.2014 dni po owulacji albo od ostatniego stosunku. Przy spóźnieniu miesiączki o ponad 20 dni to już będzie wiarygodna.
No to jest wiarygodnaostatni okres miałam 19 października później owulacje 4-10 listopada nie wiem czy wystąpiła ona w grudniu natomiast stosunek w którym mogło dojść do zaplodnienia byl 8 grudnia a bete wykonałam 23 grudnia <1.20
więc nie mam co się stresować że mogła nie wykryć?No to jest wiarygodna
Nie. Jest wiarygodnawięc nie mam co się stresować że mogła nie wykryć?![]()