Kittycat02
Aktywna w BB
Dziewczyny pomóżcie , to że to nie jest ciaza już wiem ale jest możliwość że beta wzrośnie ? Koleżanka jest 3 dzień po okresie , ma mdłości , wymiotuje, czy nie ma szans?
je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny pomóżcie , to że to nie jest ciaza już wiem ale jest możliwość że beta wzrośnie ? Koleżanka jest 3 dzień po okresie , ma mdłości , wymiotuje, czy nie ma szans?Zobacz załącznik 1694806je
Po co taki złośliwy komentarz ?Jak jest 3 dzień po okresie to oczywiście, że może wzrosnąć np. 21 po okresie xD
Dziewczyny pomóżcie , to że to nie jest ciaza już wiem ale jest możliwość że beta wzrośnie ? Koleżanka jest 3 dzień po okresie , ma mdłości , wymiotuje, czy nie ma szans?Zobacz załącznik 1694806je
Dziewczyny nie mam pojęcia , koleżanka w tym miesiącu była chora przyjmowała antybiotyki może dlatego okres się przesunął , nie wiem czy ma sobie robić jeszcze nadzieję , no wymioty , nudności ... Ja się na tym kompletnie nie znamA może to zatrucie albo problemy gastryczne?![]()
Dziewczyny nie mam pojęcia , koleżanka w tym miesiącu była chora przyjmowała antybiotyki może dlatego okres się przesunął , nie wiem czy ma sobie robić jeszcze nadzieję , no wymioty , nudności ... Ja się na tym kompletnie nie znam
Ale ja nie staram się o dziecko , pytam grzecznościowo , mam swoją dwójkę nigdy w betę się nie bawiłam stąd pytamSkoro jest 3 dni po okresie, ma bete 0 to jakim cudem ona ma wzrosnąć?
Ciąży nie ma. Będzie owulacja, będzie seks to może i będzie ciąża.
To nie jest złośliwość. Jak ktoś kto nie ma podstawowej wiedzy o własnym cyklu chce mieć dziecko![]()
Masz dzieci i nie wiesz jak wygląda cykl u kobiety? Przeciez owulacja u kobiety występuje dopiero jakos tydzień po okresieAle ja nie staram się o dziecko , pytam grzecznościowo , mam swoją dwójkę nigdy w betę się nie bawiłam stąd pytam