U
użytkownik 218
Gość
RozumienByłam na monitoringu przez kilka miesięcy, dobrze reaguje na leki więc lekarz nie kazał mi przyjeżdżać
Ogółem ten pink mi wykrył wczesna ciążę moze powtórz test ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
RozumienByłam na monitoringu przez kilka miesięcy, dobrze reaguje na leki więc lekarz nie kazał mi przyjeżdżać
Tak, powtórzę jutro lub za dwa dni. DziękiRozumien
Ogółem ten pink mi wykrył wczesna ciążę moze powtórz test ?
Powodzenia, daj znacTak, powtórzę jutro lub za dwa dni. Dzięki![]()
Ja tam coś widzę.. ale ja już jestem mega wyczulonaZobacz załącznik 1597431Cześć, dołączę się do tematu. Okres mi się spóźnia 2 dzień, zrobiłam test w 1 dniu przewidywanego okresu po południu i niby coś tam było widoczne, ale nie do końca, załączam zdjęcieWczoraj powtórzyłam test - wieczorem i wyszedł już typowo negatywny. Jestem 4 cykl na stymulacji lekami więc jajeczkowanie raczej musiało wystąpić, jednak przyznam że nie byłam na monitoringu więc na 100% nie wiem. Po terminie miesiączki testy powinny już wychodzić pozytywnie jeżeli byłaby to ciąża?
Owulkę miałam mieć tak jak Ty 6.12Ja tam coś widzę.. ale ja już jestem mega wyczulona
Co z tych kresek, jak beta z wczoraj ledwo 7.8 i ciągle mam jakieś mikro plamieniaOwulkę miałam mieć tak jak Ty 6.12ale Ty masz piękne dwie kreski na teście więc u mnie raczej sprawa przesądzona, czekam na okres
![]()
Tylko że to już 3 dzień spóźniania się okresu, chyba beta powinna być wyższa i kreska ciemniejsza.. :<