reklama

Beta spada a brak krwawienia

Bardzo proszę o pomoc, bo kompletnie już sobie nie radzę.. OM - 5 października, cykle 26 dni

31.10 - Bhcg - 184
02.11 - Bhcg - 204
05.11 - Bhcg - 107
07.11 - Bhcg - 97

Wczoraj pojechałam na izbę - oczywiście nic nie widać, HCG total 78 ... (wiem, że to inne laboratorium i inne badanie..
frown.gif

Nie mam krwawienia, delikatne plamienie ale tylko rano i naprawdę minimalne, do przeoczenia...

Czy jest ryzyko pozamacicznej ciąży? Dlaczego wciąż nie mam krwawienia, jeśli to ciąża biochemiczna?
frown.gif

proszę o pomoc

reklama
Rozwiązanie
Dziekuje ...

Czekam.. Dziwi mnie tylko że brak krwawienia przy tak niskiej becie i ciągle w głowie pozamaciczna..

tak jak mówię, ja dopiero krwawilam jak miałam betę 16.
a co do pozamacicznej. no to raczej jakby ona była i przez to nie było by jej widać na usg, to wydaje mi się że hcg by rosło a nie malalo?
reklama
Witam. Mam pytanie, czy gdy wynik beta-hcG wynosił 3 dni temu 202mIU/ml a dzisiejsze badanie wskazało na 110 mIU/ml ( brak krwawienia wskazującego na ewentualne poronienie ) jest powodem do paniki ? Czy jest szansa że wynik znowu wzrośnie i ciąża będzie przebiegać poprawnie i zarodek się pojawi ?

Witam. Mam pytanie, czy gdy wynik beta-hcG wynosił 3 dni temu 202mIU/ml a dzisiejsze badanie wskazało na 110 mIU/ml ( brak krwawienia wskazującego na ewentualne poronienie ) jest powodem do paniki ? Czy jest szansa że wynik znowu wzrośnie i ciąża będzie przebiegać poprawnie i zarodek się pojawi ?
O ile ten wynik nie jest błędny, to nie ma już żadnej szansy, przykro mi. W ciągu kilku dni wystąpi krwawienie. Ciąża się nie utrzymała.

reklama
Szansa, że wynik wzrośnie jest prawie równa zeru. Przygotuj się na krwawienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry