• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta z krwi 15 dni po stosunku

Miesiączki dalej brak. Nie ukrywam, że zaczęłam się ponownie martwić. Zrobiłam kolejny test z krwi po 22 dniach od stosunku. Wynik taki jak ten poprzedni tj. 0.2.
Samopoczucie fizyczne tragiczne, bóle głowy, pleców i podbrzusza od tygodnia. Przez to wszystko zaczęłam się sobie przypatrywac i dostrzegłam żyły na piersiach. Tego albo wcześniej nie było albo nie wymyślałam i nie zastanawiałam się nad tym jak wygląda moje ciało🤯🤯🤯🤯

reklama
Miesiączki dalej brak. Nie ukrywam, że zaczęłam się ponownie martwić. Zrobiłam kolejny test z krwi po 22 dniach od stosunku. Wynik taki jak ten poprzedni tj. 0.2.
Samopoczucie fizyczne tragiczne, bóle głowy, pleców i podbrzusza od tygodnia. Przez to wszystko zaczęłam się sobie przypatrywac i dostrzegłam żyły na piersiach. Tego albo wcześniej nie było albo nie wymyślałam i nie zastanawiałam się nad tym jak wygląda moje ciało🤯🤯🤯🤯
Gdy bardzo chciałam być w ciąży po pierwszym mc starań @ nie przyszła a za to przyszły wszelkie objawy ciąży. Testy neg beta neg lekarz stwierdzil brak ciąży. @ nie przyszła w planowanym mc przyszła dopiero w kolejnym mc jak gdyby nigdy nic.... poprostu organizn spłatł figla

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry