Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeśli beta jest poniżej 1, to na testach nie ma prawa widać drugiej kreski, bo ona by była od wyniku powyżej 10/25 (zależy od testu). To, co widzisz, to pewnie kreska fabryczna.Wynik z Bety wyszedł < 1.20. Miesiączki wciąż brak na testach ciążowych widać bardzo delikatnie druga kreskę.
Dokładnie. Ja przy becie 19 miałam jasną tę drugą kreskę na teście. A było to 3 dni przed datą planowanej miesiączkiJeśli beta jest poniżej 1, to na testach nie ma prawa widać drugiej kreski, bo ona by była od wyniku powyżej 10/25 (zależy od testu). To, co widzisz, to pewnie kreska fabryczna.
Okres już długo Ci się spóźnia, więc polecam wizytę u ginekologa.
Wynik 136 to ciąża.Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, podpowiedzi. Zrobiłam raz jeszcze dzisiaj bete i wyszło 136.03 mIU/ml już zgłupiałam. Jutro mam lekarza więc może się coś więcej dowiem.