Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam wzdęty od początku ciąży ... Do tego zaparcia ale moja gin mówi że to normalne, że to wina progesteronu. A jak byłam na początku tak jak Ty to w ogóle ciężko mi było spodnie dopiąć i zaraz mnie uciskałoDziewczyny powiedzcie mi zawsze miałyście wzdety brzuszek ? Ja mam różnie raz wzdety a raz nie czy to normlane na początku ciąży? 4 tydzień
To ja tez tak mam ale zaparć narazie nie mamJa mam wzdęty od początku ciąży ... Do tego zaparcia ale moja gin mówi że to normalne, że to wina progesteronu. A jak byłam na początku tak jak Ty to w ogóle ciężko mi było spodnie dopiąć i zaraz mnie uciskało![]()
Ja w 6 tc miałam 22 tysiące, wynik myślę że okDziewczyny jaki miałyście wynik beta HCG w 5 tygodniu ciąży według apki 5+2 bo ja dziś odebrałam wyniki i mam 17442.01 co myślicie nie za dużo ?