Masz jakiś opis badania?Właśnie w tym rzecz że jajowody są drożne. Jak to lekarz powiedział super zdrowe macica również ale jest ściana brak ujścia z macicy do jajowodów. Oznajmił mi że to wada wrodzona [emoji22]
Skąd jesteś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masz jakiś opis badania?Właśnie w tym rzecz że jajowody są drożne. Jak to lekarz powiedział super zdrowe macica również ale jest ściana brak ujścia z macicy do jajowodów. Oznajmił mi że to wada wrodzona [emoji22]
Znaczy są to od urodzenia zarośnięte ujścia do jajowodów. W naturalny sposób nie ma możliwości o zajściu w ciążę. Słowa lekarza. Dlatego też zapytałam tutaj może ktoś zna taki dziwny przypadek jak ja. Moja pani ginekolog stwierdzila że ma taki pierwszy przypadek...przegroda w macicy?
To można usunąć operacyjnie
Jeżeli jest niedrożność obu jajowodów to nie ma szans na ciążę naturalną niestetyZnaczy są to od urodzenia zarośnięte ujścia do jajowodów. W naturalny sposób nie ma możliwości o zajściu w ciążę. Słowa lekarza. Dlatego też zapytałam tutaj może ktoś zna taki dziwny przypadek jak ja. Moja pani ginekolog stwierdzila że ma taki pierwszy przypadek...
Znaczy są to od urodzenia zarośnięte ujścia do jajowodów. W naturalny sposób nie ma możliwości o zajściu w ciążę. Słowa lekarza. Dlatego też zapytałam tutaj może ktoś zna taki dziwny przypadek jak ja. Moja pani ginekolog stwierdzila że ma taki pierwszy przypadek...
Tylko że znaleźć takiego to graniczy z cudem...Czyli nie drożność jajowodów w ujściu macicznym...
Możesz spróbować udrożnić laparoskopowo
Ale...Nawet jeśli uda się udrożnić to coś co niedroznosc spowodowało mogło uszkodzić jajowody...
Musiałabyś poszukać dobrego speca od laparoskopii ..