Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jesteś pewnie na tyle zmęczona, że nie możesz zasnac aaaalbo właśnie podświadomie działa strach.Mysle, że nie masz powodu do obaw. Ja przez jakies pierwsze 3 miesiące chodziłam spać o 19)
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteś pewnie na tyle zmęczona, że nie możesz zasnac aaaalbo właśnie podświadomie działa strach.
Ja się nie bałam, bo już i koleżanki mówiły i czytałam w internecie, że na początku ciąży jest się zmęczonym. Byłam przygotowana na to i po prostu pozwalalam sobie bez strachu odpłynąć
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do 4 miesiaca strasznie źle się czułam były dni,że nie mogłam nawet wstać z łożka,jeden dzień spałam i spałam drugi dzień nie mogłam spać.Wymioty nic jeść nie mogłam co tylko mogłam to woda,owoce i chleb z pasztetem.Prawie 2 miesiące codziennie bolała mnie głowa ból był nie do wytrzymania i co najgorsze nic nie pomagało.Zrobienie herbaty było nie lada wyzwanie wystarczyło,że będę stała przez chwilę już nogi same mi się uginały nie miałam siły stać.Myślałam,że nie dotrwam a już 25 tydzień.
W poprzedniej ciąży też źle się czułam strasznie i czułam, że coś jest nie tak i w 10 tyg poroniłamJa też sie bardzo źle czułam. Niestety dla mnie źle sie skończyło, bo w 9tym tygodniu dzidziuś przestał sie rozwijaćMasz wielkie szczęście, ciesz się nim
![]()