Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteś pewnie na tyle zmęczona, że nie możesz zasnac aaaalbo właśnie podświadomie działa strach.Mysle, że nie masz powodu do obaw. Ja przez jakies pierwsze 3 miesiące chodziłam spać o 19)
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesteś pewnie na tyle zmęczona, że nie możesz zasnac aaaalbo właśnie podświadomie działa strach.
Ja się nie bałam, bo już i koleżanki mówiły i czytałam w internecie, że na początku ciąży jest się zmęczonym. Byłam przygotowana na to i po prostu pozwalalam sobie bez strachu odpłynąć
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do 4 miesiaca strasznie źle się czułam były dni,że nie mogłam nawet wstać z łożka,jeden dzień spałam i spałam drugi dzień nie mogłam spać.Wymioty nic jeść nie mogłam co tylko mogłam to woda,owoce i chleb z pasztetem.Prawie 2 miesiące codziennie bolała mnie głowa ból był nie do wytrzymania i co najgorsze nic nie pomagało.Zrobienie herbaty było nie lada wyzwanie wystarczyło,że będę stała przez chwilę już nogi same mi się uginały nie miałam siły stać.Myślałam,że nie dotrwam a już 25 tydzień.
W poprzedniej ciąży też źle się czułam strasznie i czułam, że coś jest nie tak i w 10 tyg poroniłamJa też sie bardzo źle czułam. Niestety dla mnie źle sie skończyło, bo w 9tym tygodniu dzidziuś przestał sie rozwijaćMasz wielkie szczęście, ciesz się nim
![]()