Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam kobietki:-)ja mam to samo-makabra!jestem w 11 tyg.ciąży i nie pamiętam od ponad1,5 miesiąca kiedy przespałam noc! Mniej więcej budzę się co 2 godz.pochodzę po mieszkaniu i się kładę...i tak co noc!!!a gdy nad ranem padam to nagle budzik dzwoni i się okazuje, że czas zaprowadzić córę do przedszkola (bo jest to moja 2 ciąza po 5 latach-pierwsza była glanc,zero czego kolwiek) i tak oto chodzę nieprzytomna cały czas...do tego te nocne skurcze na które magnez nie działa nawet:-(
jeszcze dluga droga przed Toba u mnie na poczatku ciazy bylo tak ze moglam caly czas spac chodzilam nie przytomna a po 15tc wstawalam w nocy po kilka razy siku i tak mam do tej pory ale idzie sie przyzwyczaic
zaliczmy to wstawanie wlasnie jako przygotowanie do karmienia i latania z cycem co 2hja z moich 26 tyg moze 4 przespalam calkowicie.. pozostale 22 to wstawanie po 1-3 razy na siusiua spac chodze roznie. czasem o 22 czasem o 1. wstawanie w nocy jest faktycznie meczace.. pamietajmy jednak ze po urodzeniu nie bedzie nam latwiej
![]()