Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak tak dalej pójdzie to nawet stan błogosławieństwa mi nie pomożeheh...przez to niewyspanie apetycik na sex mi spada a to już nie przeliwki...haha
..
...A Ty Droga Rudzio jesteś pierwszy raz w tym stanie, czy już masz za sobą jakiś tzw.stan błogosławieństwa????
Gratuluję odwagi,że tak szybko na 2 się zdecydowałaś...u mnie minęło prawie 6 lat od porodu i gdyby nie tzw.wpadka brzydko mówiąc-nie wiem, czy bym się na drugie zdecydowała.Miałam tak ciężki poród, że nawet teraz ogarnia mnie panika jak myślę o tym
Ludzieeee!!!!! Spać nie mogę. Kładę się do łóżka i leżę i leżę i leżę i mam wrażenie jakby wewnątrz mnie stado robali obłaziło. Ni to swędzenie ni to mrowienie w mięśniach... oszaleć można!!!! Wszystko wskazuje na brak magnezu, tak mi się wydaje, bo dzisiaj aż chodzić nie mogę tak mnie łydki bolą.
Jak dzisiaj się nie wyśpię to zwariuję! Najgorsze jest to uczucie "swędzenia" w mięśniach. Miałyście coś takiego?
Jak już się kimnę to za chwilę się budzę ledwo dysząc na plecach... Przygniata mnie macica ;-) Co za noce...
sproboj usnac na boczku z poduszka wsadzana miedzy nogi i glowa dobrze zeby byla wyzej bedzie lepiej Ci sie oddychac, to takie moje rady na sen;-)och jak ja Cię rozumiem, tak lubiłam spać na brzuchu!! To znaczy dolną połową na brzuchu, a górną tak trochę na bokujestem tak przyzwyczajona przed ciaza spalam na brzuchu ale teraz nie ma takiej opcji
można sie wściec..