asia333podlasie
Fanka BB :)
To dobrze kiedy masz prenatalne?Krwiak jest niewielki i lekarz mówił, że powinien sam się wchłonąć. Do tej pory nie plamiłam i mam nadzieję, że tak zostanie. Jeśli coś by się działo mam dzwonić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dobrze kiedy masz prenatalne?Krwiak jest niewielki i lekarz mówił, że powinien sam się wchłonąć. Do tej pory nie plamiłam i mam nadzieję, że tak zostanie. Jeśli coś by się działo mam dzwonić
Jestem umówiona na 1 sierpnia. Jeszcze trochę muszę poczekać :/ A Ty?To dobrze kiedy masz prenatalne?
3 lipca teraz idę na wizytę we wtorek ile płacisz u Arciszewskich za wizytę?Jestem umówiona na 1 sierpnia. Jeszcze trochę muszę poczekać :/ A Ty?
Sporo ja prywatnie z USG 180Za wizytę z usg ostatnio płaciłam 280 zł
A gdzie prenatalne będziesz robić i jaki kosztZa wizytę z usg ostatnio płaciłam 280 zł
Prenatalne u Arciszewskich będę robić. Z tego co pamiętam to koszt 350 złA gdzie prenatalne będziesz robić i jaki koszt
No niestety jest dość drogo. Gdyby to nie była pierwsza ciąża to pewnie bym się dwa razy zastanowiłaTo i ja się przywitam. Z tymże ja już w ciąży nie jestem i mam nieco "starsze" dzieci.
Ja akurat pierwszy poród miałam u Arciszewskich, a drugi w USK. Widzę że teraz u Arciszewskich bardzo drogie te wizyty...