reklama

Białystok i okolice

myslę ża kartka powie Wam wszystko...

kartkanabb2ds.jpg

reklama
Gdy ucichnie zgiełk świątecznych przygotowań,
znajdźmy spokój,
w wigilijną noc wyczekujmy Gwiazdki
tak jak czekało się na nią będąc dzieckiem
i mimo świata, który ciągle pędzi,
mimo wszystkich zmian
niech się uda nam kolejny raz w tę cudowną noc
zatrzymać czas.

Wesołych świąt składa Marta i mała królewna w brzuszku :)

sleighs1.gif

czas_prezentow_duza.jpg

dziewczynki składam wam życzenia bo jutro to może nawet czasu nie będę miała....

axxa
tobie przede wszystkim szybkiego dzidziolka zebys po nowym roku nam sie brzuszkiem chwaliła ;) :)

tuśka tobie tak jak i sobie życze żebyś miała spokój w domku i żeby ewunia już nie chorowała

Kalinko
tobie zeby maluch zdrowo rósł...i zeby dalej był taki przystojny jak teraz...

martuśka
a ty zdrowo i szczęśliwie doczekaj się swojej kruszynki...

pozdrawiam i całuje was kobitki...

jA ZNALAZLAM CHWILKE CZASU WIEC SKLADAM WAM KOCHANE KOBIETKI ZYCZENIA ŚWIATECZNE :)

-Życzę Wam - Waszym rodzinom - aby te Święta były niezapomniane - spędzone w rodzinnej, ciepłej atmosferze - przy miłej biesiadzie przy stole ...
-Życzę żeby wszytskie Wasze marzenia - pragnienia w tę noc za sprawą niezwykłej magii zostały spełnione ....
-Życzę by nadchodzący Nowy Rok 2006 przyniósł WAM upragnione zmiany i piekne wydarzenia i był postokroć lepszy od przeszłego roku ....
Serdecznie z calego serducha Życzą Wam Marta z EWA i mężem Mariuszem :)

*axxa - Tobie kchana Życzę wiary i wytrwalości w dążeniu do fasolki - i aby przyszły rok wlaśnie Tobie ja dał (ukachaną i jedyną fasolkę)

*jus20stok - Tobie skarbie Życzę mniej zmartwień (poprawy stosunków z teściową i spełnienia co do męża) aby kochana córeczka Julka dobrze i zdrowo Wam się wychowywała i żeby rosła na mądrą dziewczynkę - a ta dzidziulinka w brzuszku żeby urodziła się zdrowaśna - aby poród był szybki i mało bolensy ...

*Kalinko - Tobię Życzę - żeby te święta były najwspanialsze ... aby synek zdrowo rósł i abyś miała pociechę ze Swoich chłopaków i aby w Nowym Roku do Waszej Rodzinki zawitała dziewczynka :)

*martuśka - a Tobie Życzę szybkiego porodu - i zdrowego baby ... dużo cierpliwości i wiary w siebie .... i aby Nowy Rok przyniósł Wam wszystkim tylko same dobro :)

Aby moje Życzenia się Wam spełniły

WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2006

zyjemy, żyjemy ale brzuszyska pełne jak u smoka. Nie wiem czy się rusza maleństwo (raczej za wcześnie żeby go czuć) czy to kichy po przeżarciu :)

żyjemy... żyjemy... tylko brak mi weny do pisania...:(
dzieki mojej "super" tesciowej miałam swieta do d....
a do tego w domu czas wielkiego milczenia....
z racji tego i był brak ochoty na jedzenie... więc ja po świetach jak nigdy... nie jestem ciężejsza....

axxa pisze:
żyjemy... żyjemy... tylko brak mi weny do pisania...:(
dzieki mojej "super" tesciowej miałam swieta do d....
a do tego w domu czas wielkiego milczenia....
z racji tego i był brak ochoty na jedzenie... więc ja po świetach jak nigdy... nie jestem ciężejsza....

axxa wcale ci nie zazdroszczę nie będę pytać o co poszło bo po co cię jeszcze bardziej denerwować...u mnie słowo " teściowa" wywołuje wręcz torsje więc wiem jak to jest, trzymaj sie kobitko i nie daj sie trolowi

kto w oóle wynalazł taka instytucję jak teściowa??
na stos z nim...

reklama
kto w oóle wynalazł taka instytucję jak teściowa??
na stos z nim...
dokładnie... gdybym mogła to bym ją z wielką chęcią spaliła na stosie...
a o co poszło?... u nas nigdy nie ma konkretnego powodu... poprostu ona nigdy mnie nie zaakceptowała i tego nigdy nie zrobi... bo ona sobie inna synową wumarzyła dla kochanego jedynaka...
ps. moja teściowa jest bardzo podobna do zgredka...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry