Razdwatrzy123
Początkująca w BB
Nie, to było pierwsze poronienie, więc badań specjalnych nie robiłam. Dostałam Duphaston, ale mam go brać przy bólu brzucha lub plamieniach. Okropnie się stresuję, nie chcę powtórki z czerwca 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro jest oznaczone crl to jakim cudem zarodka nie ma? Crl to jest właśnie jego wymiar.Dziś byłam na wizycie, pęcherzyk i ciałko żółte widać, zarodka nie - CRL 0,26 cm, YS 0,25 cm. Pani doktor zaprosiła w przyszły piątek, ale mam wrażenie, że nie była do końca optymistycznie nastawiona. Czy przy takiej becie (w pon powyżej 6 tysięcy) te wymiary nie są za małe?
Cześć, mam podobną sytuację. Czy możesz powiedzieć mi jak skończyła się Twoja historia?Ja ci powiem jak jest u mnie. Byłam wczoraj. mam 21757 Bety i 6tydzień i serduszka nie ma.
Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
Cześć, mam podobną sytuację. Czy możesz powiedzieć mi jak skończyła się Twoja historia?Ja ci powiem jak jest u mnie. Byłam wczoraj. mam 21757 Bety i 6tydzień i serduszka nie ma.
Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
Parę dni później było już serduszkoCześć, mam podobną sytuację. Czy możesz powiedzieć mi jak skończyła się Twoja historia?
Świetna wiadomość! Dałaś mi nadzieję. W zeszły czwartek byłam na usg i niestety wyszłam z gabinetu załamana. Lekarz kazał przyjść za tydzień, ale to czekanie jest nie do zniesieniaParę dni później było już serduszko![]()
Cała ciąża to czekanieŚwietna wiadomość! Dałaś mi nadzieję. W zeszły czwartek byłam na usg i niestety wyszłam z gabinetu załamana. Lekarz kazał przyjść za tydzień, ale to czekanie jest nie do zniesienia![]()
Daj znać po wizycie jak wygląda sytuacja .Świetna wiadomość! Dałaś mi nadzieję. W zeszły czwartek byłam na usg i niestety wyszłam z gabinetu załamana. Lekarz kazał przyjść za tydzień, ale to czekanie jest nie do zniesienia![]()
PopieramCała ciąża to czekanie