Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już jestem po wizycie u ginekologa, jest widoczny pęcherzyk z zarodkiem, serduszka jeszcze nie ma, także jeszcze troszkę muszę poczekaćJa byłam na pierwszym USG w 6+4 i serduszko biło.
Już jestem po wizycie u ginekologa, jest widoczny pęcherzyk z zarodkiem, serduszka jeszcze nie ma, także jeszcze troszkę muszę poczekaćBardzo szybciutko podobnooj nie wiem od czego zależy wiesz, ale nie ma sensu porównywać się z innymi babkami - kazda z nas to inny, wyjątkowy przypadek począwszy od dolegliwości ciąży po przechodzenie połogu
![]()
To super wieściJuż jestem po wizycie u ginekologa, jest widoczny pęcherzyk z zarodkiem, serduszka jeszcze nie ma, także jeszcze troszkę muszę poczekaćAle oprócz tego wszystko jest w porządku.
Ginekolog powiedział, że prawdopodobnie kwestia tygodnia czasuTo super wieściJuż niedługo i serducho sie pojawi, kwestia paru dni
![]()
A byłyście na pierwszej wizycie ze swoimi partnerami?![]()
Nie, mąż jeszcze ze mną nie był na żadnej wizycie, na szczęście mój ginekolog ogólnie zezwala na to, aby przyjść ze swoim mężczyzną na wizytę, myślę że pojedzie ze mną i wejdzie jakoś ok. 20 tygodniaA byłyście na pierwszej wizycie ze swoimi partnerami?![]()