Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie straszę, ale nawet w 40tc może coś pójść nie tak.Niby tak ale z tyłu głowy mam że coś może pójść nie tak![]()
Okej :/Nie straszę, ale nawet w 40tc może coś pójść nie tak.
To już teraz nie zalezy od Ciebie.
Musi już być. U mnie 6+2 byłoWitam! 9 grudnia byłam u ginekologa potwierdził ciążę 5 tydzień fasolka miała 2,5mm mówił ze jest także ciałko żółte. Idę teraz 23 grudnia na wizytę myślicie że będzie już serduszko słychać ?
Podejdz do tego bardzo na spokojnie. Nawet jezeli nie bedzie serduszka to nie jest to nikogo wina, zwlaszcza twoja. Tak czasami bywa. Ja przy pierwszej ciazy super sie cieszylam az tu nagle w 12 tyg przyszlo plamienie a w 13 poronienie. Podejrzenia padly ze zarodek przestal sie rozwijac ok 10tyg. A jeszcze w 9 tyg widzialam serduszko.Okej :/
TAk, normalne.Ja mam podobna sytuację może którąś mama pomoże miesiaczka ostatnia 30 października skoczyła siw jakoś do 3 listopada. Miałam dostać następna 30 listopada . 1 grudnia zrobiłam test ciążowy pozytywny I wyraźne dwie kreski . Poszłam następnego dnia do ginekologa okazało się że jeszcze nic nie widać. Zrobiłam hcg pierwszy pomiar 1539,00 po 48h 2947,00. Pani doktor mówiła że bardzo dobry przyrost . Wizyta następna 20 grudnia byłam 2 na wizycie . Widoczne 2 pecherzyki ciazowe narzie bez zarodka . Jeden pecherzyk ma 5+6 dni drugi 6+2 dni . Wymaory pecherzuka 14,5 i 10,5 mm . Narazie bez zarodka czy to normalne Pani doktor kazała przyjść 2 stycznia żeby zobaczyć. Czy którąś mamusia tak miala ? Że chociaż w jednym pojawił siw zarodek ? Albo w obu . Piesza córeczka ma 3 latka w domku czeka ubłaganie na maluszka lub maluszki
Czyli narzie jeszcze nie mam się martwić tym że nie ma maluszka tam jeszcze ?TAk, normalne.
Czyli narzie jeszcze nie mam się martwić tym że nie ma maluszka tam jeszcze ?
Zawsze może, nikt nie daje gwarancji na nicNiby tak ale z tyłu głowy mam że coś może pójść nie tak![]()