Madzia86G
Fanka BB :)
Nie musi, u jednej w terminie 6+2 jak u ciebie już bije, u innej w 7+2.Musi już być. U mnie 6+2 było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie musi, u jednej w terminie 6+2 jak u ciebie już bije, u innej w 7+2.Musi już być. U mnie 6+2 było
Czy 10 i 14 to jeszcze jest hałas szansa bo są malutkieDopiero przy pęcherzyku 25mm uznaje się tzw puste jajo płodowe
No masz 10-15mm zapasu to sama sobie odpowiedz na to pytanie.Czy 10 i 14 to jeszcze jest hałas szansa bo są malutkie
Po prostu się martwie nie byłam w takiej sytuacji. Jak to wygląda z twojego punktu widzeniaNo masz 10-15mm zapasu to sama sobie odpowiedz na to pytanie.
Ale czym się martwisz?Po prostu się martwie nie byłam w takiej sytuacji. Jak to wygląda z twojego punktu widzenia
Ale ta bete robiłam 3 grudnia i potem 5 grudnia to praktycznie dla tygodnie temu taka była. Stąd zmartwienia. Bardzo proszę nie krzycz na mnie w wiadomości, po prostu nie wiem czy to normalne że w 6plus 2 i 5plus 6 nie widać tego zarodka . Martwię się, dlatego pytam osoby ktra ma więcej widzę może na ten tematAle czym się martwisz?
Z mojego punktu widzenia szukasz problemów na siłę. Przy becie ok. 3000 nie widać jeszcze zarodka.
Ale ja nie krzyczę...Ale ta bete robiłam 3 grudnia i potem 5 grudnia to praktycznie dla tygodnie temu taka była. Stąd zmartwienia. Bardzo proszę nie krzycz na mnie w wiadomości, po prostu nie wiem czy to normalne że w 6plus 2 i 5plus 6 nie widać tego zarodka . Martwię się, dlatego pytam osoby ktra ma więcej widzę może na ten temat
Rozumiem. Czyli mam się nie martwić? Dziękuję że jakoś chciałaś udzielić mu pomocy ooorzez poradę i utrzymanie ducha. Mam naturę panikary ,a tu jeszcze takie coś że nie na tych zarodkowAle ja nie krzyczę...
Dostałaś odpowiedzi![]()
Trollujesz?Rozumiem. Czyli mam się nie martwić? Dziękuję że jakoś chciałaś udzielić mu pomocy ooorzez poradę i utrzymanie ducha. Mam naturę panikary ,a tu jeszcze takie coś że nie na tych zarodkow