Roseny
Fanka BB :)
No to widziszJa mam podbnie również córkę karmie już 3 rok
Poczekaj do wizyty, ale jak dla mnie nie masz na razie sie czym zalamywac, chociaz tez mialam zle mysli po tej pierwszej wizycie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to widziszJa mam podbnie również córkę karmie już 3 rok
Ja pracowałam mało mieliśmy stosunków w sumie . I raz czy tam dwa razy doszło do zbliżenia. Nie miałam pojęcia że mogę być w ciąży pamiętam że fo ogolengo miałam rozpoznanie grypy jelitowej alero jeszcze miałam larw śni okresu I bym nawet nie pomyślała, że dotychczasowe objawy zwiasyja ciszę bo często z rana mi niedobrze niezawodnie od ciąży. I tak wyszło że zoebila i płakałam cały dzień ze szczęściaNo to widziszJa tez nie robilam zadnych testow owulacyjnych ani nic takiego, wiec nie mialam pojecia, kiedy mogla byc, a cykle mialam co jakos 40 dni od pologu
Poczekaj do wizyty, ale jak dla mnie nie masz na razie sie czym zalamywac, chociaz tez mialam zle mysli po tej pierwszej wizycie.
Wychodzi na to że jak odpuściłam zasłania w ciszę bo wcześniej sledizlam te cykle i w ogóle starałam siw w kazda owulacje i jigdy nic jak skupiłam się na sobie na wygdlazie zdrowu i pracy i cykJa pracowałam mało mieliśmy stosunków w sumie . I raz czy tam dwa razy doszło do zbliżenia. Nie miałam pojęcia że mogę być w ciąży pamiętam że fo ogolengo miałam rozpoznanie grypy jelitowej alero jeszcze miałam larw śni okresu I bym nawet nie pomyślała, że dotychczasowe objawy zwiasyja ciszę bo często z rana mi niedobrze niezawodnie od ciąży. I tak wyszło że zoebila i płakałam cały dzień ze szczęścia
A w jakim szoku byłam gdy zobaczyłam dwa pecherzyki . Niby jestem drugim pokloniem to by siw zgadzało w sumie . Ale siw cieszyłam. Jestem młoda w sumie mam 23 lata i 3 latke w domu toeche się zszokowalam ta widomwocia ale siw cieszę bardzo mocno na myśli o dwóch brzdacach Córka już po prostu jakby kgla to żeby już były hahahaNo to widziszJa tez nie robilam zadnych testow owulacyjnych ani nic takiego, wiec nie mialam pojecia, kiedy mogla byc, a cykle mialam co jakos 40 dni od pologu
To, że u którejś było tak samo i było nie tak nie oznacza ze u Ciebie też będzie. I odwrotnie, to że któraś donosiła taka ciążę i urodziła nie znaczy, że Ty naTak masz racjetylko po prostu oszaleje do tego 2 stycznia . Chciałam po prostu na forum trochę się uspokoić myślami że moze są mamy z podobna sytuacja co ja mam . W pierwszej ciazy dowiedziałam się po prostu wszystkiego obrazu. Nie było przesunięcia żadnego ani nic . Tutaj z miesiączki prwoe 8 tydzień a ciąża jest na 5 i 6 tydzien . Nie lubię się tak martwić po prostu
przepraszam jeśli któras z was zezloscilam moja natarczywością
Tak masz racjetylko po prostu oszaleje do tego 2 stycznia . Chciałam po prostu na forum trochę się uspokoić myślami że moze są mamy z podobna sytuacja co ja mam . W pierwszej ciazy dowiedziałam się po prostu wszystkiego obrazu. Nie było przesunięcia żadnego ani nic . Tutaj z miesiączki prwoe 8 tydzień a ciąża jest na 5 i 6 tydzien . Nie lubię się tak martwić po prostu
przepraszam jeśli któras z was zezloscilam moja natarczywością