Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie jestHej dziewczyny !Czy delikatna biegunka zwłaszcza po zjedzeniu w 5 miesiącu ciąży jest niebezpieczna ? Przeczytałam w necie niepokojące art dlatego pytam tu być może już doświadczonych mam ! Dziękuję za wszelkie odpowiedzi
![]()
Jeżeli nie masz jelitówką czy grypy żołądkowej to nie jest.Hej dziewczyny !Czy delikatna biegunka zwłaszcza po zjedzeniu w 5 miesiącu ciąży jest niebezpieczna ? Przeczytałam w necie niepokojące art dlatego pytam tu być może już doświadczonych mam ! Dziękuję za wszelkie odpowiedzi
![]()
Nawet jelitówka nie jest groźna.Jeżeli nie masz jelitówką czy grypy żołądkowej to nie jest.
Jelitówką może być groźna jak występuje z nią gorączkaNawet jelitówka nie jest groźna.
Ale gorączka też nie jest jakoś wybitnie groźna. Przecież są na to leki. Poza tym groźna gorączka to taka 40 stopni. A przy jelitówce taka nie występuje.Jelitówką może być groźna jak występuje z nią gorączka![]()