Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No co ty nie powiedzialabym ze ty taka duza jestes!!!
to mnie zszokowalas!
no ja mam 158 cm a maz 185
heh wiem ze niema sensu tego pisac ale pogoda mnie dobija
Dzisiaj ci echyba pogoda nie dobija;-) takiepiekne slonko zaczelo swiecic:-)
A gdzie podziala sie Agusiaaa ona tez tu dosc dczesto zagladala......a terazWszystkie dziewczyny gdzies pouciekaly i wogole chyba ju znie wchodza na ten watek szkoda
Czasami tu zaglądam a dokładnie jak mama małą pauzę w pracy, bo w domu niestety nie mam dostępu do internetu. Pogoda nie zahcęca dziś do siedzenia w pracy. Wolałabym z małą gdzieś sie przejść na spacer ale niestety trzeba pracować. A gdyby ktoś chciał kupić spacerówkę to mam do sprzedania.
jestem Agatko... ale jak wracam po pracy to juz jest przed 16ta i mam malo czasu na cokolwiek... pojde z Olem na spacerek i do wieczorka szybko zleci czas
Jedynie w weekend mam troche wiecej czasu to tu zagladam...
Agusiaa wiem jak to jest z tym czasem jak sie pracuje, zawsze go malo.
Aga a kiedy Maz wraca? pewnie juz tesknicie strasznie, kurcze ja was podziwiam okropnie......i jetsem z wami
A moze sie spotkamy dzis na lotnisku dziewczyny? Ja bede napewno po 15tej.... takze wypatrujcie mnie jesli bedziecie....
(bo jest ten piknik areoklubu)
Agusiaa bardzo dziekuje za mile towarzystwo na pikniku, strasznie sie ciesze ze znow moglam was zobaczyc:-) mam nadzieje ze za niedlugo sie znowu spotkamy.
Mocno was sciskam i caluje