Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć
Ja od tej pracy nie mam czasu a nawet siły żeby posiedzieć na kompie
Oliwka broi,coraz więcej słówek powtarza i wszędzie jej pełno ;-)
W czwartek tatuś przylatuje i już się nie możemy doczekać
No dobra to ja też coś o sobie napiszę. Do ej pory podczytywałam ale faktycznie pusto się tu zrobiło więc postanowiłam napisać. Mieszkam w Kętach, mam duużo lat;-) tzn 30 :-) Synka Kamilka który 18 listopada skończył 20 miesięcy i drugiego synka w brzuszku jeszcze :-). Obecnie na L-4 a poza tym pracuję w oświacie jako uczyciel :-)
Agawa1 To niedaleko mnie mieszkasz, ja mieszkam w Kozach.
Ale sliczny synek. Gratuluje drugiej ciązy, u nas jak narazie jest w palnach okolo marca/kwietnia ale to wsyztko sie jeszcze okaze
Ale mnie tu dawno nie bylo. Oliwka jest przesliczna i jak juz urosla. Kamilek ma sliczne oczka ... takie ciemne... przystojniacha.
Jak znajde jeszcze chwilke czasu to powklejam Olka.
U nas wczoraj byl juz Mikołaj. Olo dostal klocki, woz strazacji i hulajnoge... byl bardzo szczesliwy. Utulil Mikolaja i dal mu buziaka... zobaczycie na zdjeciach jak powklejam...
Agusia swietne zdjecia, i bardzo ladna z was rodzinka...Olo jest boski....
a kto tak pieska przmianowal na renifera
A z jakiej to okazji jesli wolno spytac mikolaj byl wczesniej??? Jurek (dobrze pamietam) juz wyjezdza gdzies spowrotem