reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Witaj Dzidecka :tak:!!!

To i ja się trochę przedstawię ;-), mam na imię Jola, w B-B mieszkam od dziecka, mam prawie rocznego synka Mateuszka i postaram się tutaj do Was zaglądać :-), aby m. in. potowarzyszyć Agatce_ BB :-);-)

Tika wszystkiego najlepszego dla Twojego Mateuszka z okazji wczorajszych urodzinek.... sto lat sto lat.....
Agatko a Igorek też niedługo będzie miał urodzinki...
Witaj Dzidecka.... zagladaj do nas jak najczęściej....
Musimy podtrzymywać przy życiu to nasze regionalne forum....
A co do lekarzy... to ja teraz chodzę do p. Badach w Szczyrku... bardzo miła kobieta...

Kurcze, ja tu tak sporadycznie na ten watek wchodze, ze az mi wstyd :zawstydzona/y::-)

Jezeli chodzi o lekarzy to w ciazy chodzilam do dr Badach (mieszkam w Szczyrku, wiec mialam pod samym nosem ;-)) i do dr Niemcewicza - w sumie nie narzekalam na ich opieke, ale teraz mam zamiar zostac pacjentka dr Kawulok, bo przy niej rodzilam i bylam naprawde zadowolona :tak::-)

Ja też powiem kilka słów o sobie..Mam na imię Justyna...można powiedzieć,że jestem nowa bo daaawno tutaj nie zaglądałam.Jestem rodowitą bielszczanką:-).Mam córeczkę, która już niebawem będzie obchodziła swoje pierwsze urodzinki.Dziewczynki mam nadzieje, że przyjmiecie moją skromną osóbkę do swojego grona:confused:.Pozdrawiam Was wszystkie oraz Wasze kochaniutkie maluszki;-)

czesc
Justynka_24
pewnie ze cie przyjmiemy, starsznie sie ciesze,ze jets nas coraz wiecej im wiecej tym weselej i ciekaiwej

Agusiaaa myslalma ze zapsomnialas juz o nas:-(;-) ale ciesze mnie to ze sie mylilam. Jak tam Olus? i Jurek przywykl juz do spedzania czasu w domku?;-) sory ze tak zawsze o niego pytam ale podziwiam was.....za ta "niebezpieczna" rozlake.
A co do Igorka to masz racje za niedlugo bedzie mial urodzinki 3.02.:-)

Tika z Os.Wojska Polskiego niewele mialm wspolnego, ale w dalszym ciagu wydaje mi sie ze gdzies juz sie spotkalysmy

reklama
Do góry